SMOK Wypożyczalnia Samochodów

Wypożyczalnie samochodów

Sopot, al. Niepodległości 705/707

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lidia Sosnowska - opinia wątek zamknięty Korzystam od lat,o ile nie jedziemy swoim autem zawsze bez...
~Lidia Sosnowska
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 stycznia 2023

Alicja - opinia wątek zamknięty Miła obsługa, auto zadbane, polecam.
~Alicja
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 maja 2022

Polecam wątek zamknięty Usługa wynajmowania aut w tej firmie stoi na najwyższym poziomie. Polecam.
~Arek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lutego 2019

Wypożyczalnia dla każdego wątek zamknięty Jeśli szuka ktoś wypożyczalnie z auta w dobrej cenie to Smok jest dla niego....
~biskvp
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 lutego 2019

Serdecznie polecam. wątek zamknięty Korzystam od dłuższego czasu z aut tej firmy i jestem bardzo zadowolony....
~Bogumił
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Bardzo solidna firma !!! Obsługa bardzo miła i profesjonalna , auto super...
~Roland
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2017

Wypozyczalnia godna polecenia. wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i konkretna obsluga oparta na wzajemnym zaufaniu. Ceny...
~Jarek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty Szybko, tanio i bez problemów. Polecam :)
~Mateusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 maja 2017

Polecam! wątek zamknięty Rzetelna obsługa, konkurencyjne ceny, dobrze przygotowane auta podstawione...
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 maja 2017

tak sobie wątek zamknięty tak sobie. nie mowia przez telefon ze za przygotwanie samochodu trzeba...
~duzo jezdzacy
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2017

Polecam!!! Szybko, bez zbędnych formalności i tanio :) wątek zamknięty Wypożyczałam auto na lotnisku w Gdańsku. Auto zostało podstawione na czas,...
~Pati
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

Wszystko bardzo dobrze wątek zamknięty Już czwarty raz będę wypożyczał auta i jestem bardzo zadowolony. Samochody są...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

adam - opinia wątek zamknięty Auta w bardzo dobrym stanie czyste wsiadać i jechać żadnych problemów dobra...
~adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2016

Polecam wątek zamknięty Dwa razy korzystałem z usług tej wypożyczalni i jestem bardzo zadowolony....
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 września 2015

Szybko i bezproblemowo wątek zamknięty Polecam wszystkim, szybko i bezproblemowo. Auto sprawne, czyste i podstawione...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 września 2015

MARIOLA - opinia wątek zamknięty Miła obsługa ,szybka dostawa auta i na czas ,wszystko najnajnaj polecam......
~MARIOLA
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 września 2014

Stasiek - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i sprawna usługa, łatwy kontakt, szybkie przekazanie auta, auto...
~Stasiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Konkretna rzetelna firma.Zawsze na czasz.Ceny bardzo mile przy dużym...
~Sebastian M
-

dodano: 15 kwietnia 2014

Peugeot 207 wątek zamknięty Bardzo mila obsluga,dostarczenie auta na czas auto jak w...
~Bob sudomir
-

dodano: 18 lutego 2014

Profesjonalnie i bezproblemowo wątek zamknięty Zawsze na czas, z umówionym czystym autem, z umową wypełnianą sprawnie, (bez...
~Slawomir
-

dodano: 5 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry