Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Naprawdę fajne przedszkole... wątek zamknięty Przedszkole z bardzo zaangażowaną i profesjonalną kadrą. Córka chodziła z...
~migro
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 września 2012

adaptacja dziecka wątek zamknięty W placówce ujął mnie porządek, świeże powietrze, grzeczne i dopilnowane...
~Mama
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 lutego 2013

Jagoda - opinia wątek zamknięty Mój sym chodzi od listopada do Smyka. Na początku płakał i chował się w...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

Wspaniała opieka wątek zamknięty Synek (2,5) nie miał problemu z aklimatyzacją w Smyku (gdzie indziej bywało...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Polecamy wątek zamknięty Uwazam, że przedszkole jest bardzo dobre. Ma niewielki ale dobrze wyposażony...
~Rafał
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 listopada 2009

Super przedszkole wątek zamknięty To super przedszkole dla maluszka. Panuje tam miła rodzinna atmosfera. Czuję...
~Hanna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 października 2009

BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE wątek zamknięty .....Jest wymalowane, czyste, schody mają poręcze. Na piętrze jest prawidłowo...
~zadowolona mama i dzieci
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 listopada 2008

Super wątek zamknięty Polecam wszystkim maluchom to miejsce, jest tam bardzo przytulnie i...
~nina
-

dodano: 25 listopada 2008

Mama Kingi ;) - opinia wątek zamknięty Moja córeczka ma 5lat.Długo szukaliśmy z mężem dobrego dla naszej córki...
~Mama Kingi ;)
-

dodano: 16 listopada 2008

Adam - opinia wątek zamknięty Moja córeczka uczęszcza od miesiąca do przedszkola SMYK i oboje jesteśmy...
~Adam
-

dodano: 18 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

10

wątków

do góry