Widok

Sobotnia mega impreza

Sobotnia mega impreza Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sobotnia mega impreza, - 28 października 2007 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

impra

za malo miejsca i stanowczo za drogo wstep kosztuje tyle co w vivie poruwnajcie sobie te dwie imprezy jest kolosalna różnica co do wielkości sal

Wstęp

Zapraszam trochę wcześniej do klubu wtedy wstęp nie przekracza 10 zł. Potem gdy już jest zbyt dużo ludzi niestety musimy robić cenę zaporową, i to dlatego takie odczucie. Lokal czynny jest od 19 od środy do soboty. Przyjście przed 22 spowoduje że nie zapłacimy kolosalnego wjazdu.
Z poważaniem
PS. W sezonie codziennie!!!

===========WJAZD=============

powinniscie zrobic tak jak w najbardziej szanujacych sie clubach DARMOWY WJAZD do danej godzinki... wiekszosc imprezowni w trojmiescie przeciez tak robi i wcale na tym nie traca... Clubik ogolem jest spoko i mozna sie tam wybawic!!

Pozytywne wrazenia!!!!!

PMiB to odpowiednie miejsce zeby spedzic tu sobotni wieczor!!!Zabawa do samego rana prowadzona przez jednego z najlepszych Dj-ow w trojmiescie!!!!!!Oczywiscie i wystroj jest jak najlepszy ale powinni pomyslec o powiekszeniu parkietu!!!!!Pozdrowionka dla stalych bywalcow!!!!!!!:-)))))

wystroj

wystroj jest taki dziwny i sztuczny jak na "na wspolnej" :) ale ogolnie mozna sie spoko pobawic

super party

Fajna muza i super imprezka az do samego rana. Polecam!!!

Dla mnnie PMiB to w sobote najlepsze miejsce na balange:)moze wystroj nie jest za ciekawy, ale muzyczka naprawde spoko:) Zawsze w sobotke tam baluje

muza

mam pytanko: moze mi ktos powiedziec jaka muza jest w soboty?? bo skoro gra Tuczek to jest chyba techno??

pochwała

no coz...trzba sie liczyc z tym ze za dobra impreze trzeba jednak troche zapłacic,5,10 zl to tez nie sa az tak wielkie pieniadza,jesli ktos chce sie bawic za darmo to niech domowki urzadza,ci ludzie tam pracuja,poswicaja swoj czas wlasciwie tylko dla ludzi ktorzy chca sie dobrze bawic,wystroj jest przyjemny,a jak ktos potrafi sie dobrze bawic to przy kazdej muzyce bedzie,mało miejsca na parkiecie,ale jest gdzie usiasc w przerwie i to jest fajne :) co mi sie jedynie nie podoba to dym na parkiecie,nie wiem jaki jest jego cel ale wcale nie jest przyjemnie gdy cały parkiet jest zakopcony:/ i prosze nie porownywac nawet tej wielkiej "stodoły" vivy do dobrego klubu jakim jest pmib,brawa dla wszystkich ktorzy tam pracuja,odwalacie naprawde kawał dobrej roboty :)))

Troszke za gorąco :)

Zgadzam się z opinią większości bywalców. Całkiem fajny klubik ale stanowczo za gorąco zwłaszcza w sezonie letnim. Bardzo fajnie bawię się w środy, choć w domku preferuję żywszą , mniej komercyjną muzykę. Panie powinny mieć ulgi :) Gorące pozdrowienia dla klubowiczów :)

MAŁOLACI

Już jest zadużo tam małolatów mam na myśli ludzi przed 18 podobno niewpószczają a jednak.Byłam tam ostatnio i szybciej wyszłam jak weszłam jak zobaczyłam tamte dzieci BEZNADZIEJNIE TAM JEST TERAZ!!!!

Bardzo fajny klubik i fajne imprezki tam sa :)

Za duzo

strasznie duzo malolatów. To nie jest klub dla małolatów.

ATAK MAŁOLATÓW

Zdecydowanie potwierdzam opinię, ze małolatów(ludzie przed 18stką) to tam jest zdecydowanie za dużo. Pooć klub dla pełnoletnich a pelno dzieciarni i dresiarskich cwaniaków. To już nie to co kiedyś. :\

jestem na TAK

jest ok, szczerze. Niedrogo, miło, fajnie jednym słowem. Jedyne co mnie drażni i rażąco rzuca się w oczy to szalone szesnastki. Ludzie, co to jest kinder party?? :/

tez sie zgadzam

pelno malolactwa...szalone 16nastki ktore sie woza, wszystkich szturchaja...jak jedna taka dostala ode mnie w leb to pozniej w toalecie prawie sie z******a gdy tez sie ustawilam w kolejce.kolesie tez masakra...lovelasy, mysla ze kazda laska ich...w sob 3 marca to jeden maly szczurek 4 razy do mnie podjazdy robil...zenada...

kiedys nazwa piekni mlodzi i bogaci sama mowila za siebie, byl to naprawde dobry porzadny klub...a teraz? mozna go porownywac do speluny, typu jak kiedys byl rudy kot...

gdy ocenialam ten klub na trojmiasto.pl i pisalam o malolatach, to pan menadżer odp mi , ze oni nie maja wplywu na podrobione leg lub dowody...
smiechu warte...skoro ktos ma 18 lat to niech wymagaja dowodu a nie legitymacja, a nikt mi nie wmowi, ze malolaci podrabiaja sobie dowody tylko po to by wejsc na impreze! to nie jest taka latwa sprawa przeciez!!!!

masakra

nie wiem kto zatrudnil tych bramkarzy, zero kultury i wogle żenada , a jezeli chodzi o malolatow to zdecydowanie jest ich za duzo , rozumiem ze nie pelnoletnich mozna czasami wpuscic do klubu ale niech chociaz wygladaja na te 18

bueheheheheee

jesli to jest dobra impreza to czemu wpuszczaja tam dzieci i dresow? bo szczerze w wiekszosci to dresy lub dzieci sie tam bawia! to jest straszna zenada

haha

tez sie zgadzam i wole juz wydac i isc do vivy jest duzo lepiej . wiecej miejsca i SPRAWDZAJA DOWODY!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

ARKA Gdynia - GKS Katowice (3 odpowiedzi)

więcej

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...

Sto lat! Sto lat polskiej piosenki | Teatr Czwarte Miasto (11 odpowiedzi)

Teatr Czwarte Miasto zaprasza na wyjątkowy spektakl muzyczny pt.: ,,Sto lat! Sto lat! polskiej...

do góry