Widok

Sobotnia mega impreza

Sobotnia mega impreza Temat dostępny też na forum:
Najbardziej ekskluzywna i gorąca dyskoteka na starówce. Zawsze w soboty możemy natknąć się na degustację, promocje. Ale główną atrakcją jest najlepsza muzyka grana przez DJ Tuczek i DJ Kedar, który gra najnowsze światowe hity w połączeniu ze starymi dobrymi kawałkami.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi sie podoba:)

naprawde niewiem o co Wam chodzi? fakt jest ciasno i goraco ale imprezy sa zajefajne.A co do malotatow to jeszcze zadnego niewidzialam mi zawsze dowod sprawdzaja chociaz mam juz21 lat!!

pmib

impreza nic ciekawego, dużo buraków, ciasno, duszno, muzyka mało ambitna - radiowa. Ogólnie nie warto iść za tą cene co karzą płacić (facec)i

jest dobry

ale za goraco!!! za buzo borakow czyli wiesniakow obsluga na gorze nie zbyt interesuje sie klijetami przy barze bramkarze dobrze wykonuja swoja prace choc troche sa chamscy ale na tym polega ich praca nie jest naj gorzej moze byc

Zajebisty klub ;)

co sie wkurzacie, klub jest od 18 lat i nie gadajcie ze nie sprawdzaja dowodow bo mi ZAWSZE sprawdzają a mam 20 lat i to ze Waszym miemaniu ktos nie wyglada na 18 lat to nie znaczy ze ich nie ma....

Nie zgadzam sie

Wkurzają mnie te wasze komentarze . Sorry ale nie wszyscy wygladaja na 18 lat . Mi bramkarz w pmib zawsze sprawdza dowód . Nie moja wina że wyglądam na 16 lat . Pozatym wszystkim sprawdzaja dowody, wiec nie wiem o co wam chodzi . W sobote jest od 21 lat , wiec nie ma 18 nastek .

Nie zgadzam sie

Wkurzają mnie te wasze komentarze . Sorry ale nie wszyscy wygladaja na 18 lat . Mi bramkarz w pmib zawsze sprawdza dowód . Nie moja wina że wyglądam na 16 lat . Pozatym wszystkim sprawdzaja dowody, wiec nie wiem o co wam chodzi . W sobote jest od 21 lat , wiec nie ma 18 nastek .

no nie

to jest jedna z tych " mega fajnych imprez" smieszne... ale to naprawde jest smieszne ze taki niby "dobry" i "szanujacy" sie klub a wpuszczaja malolatow i chlopaczkow w "dresiwie" naprawde ta spelune powinni zmienic na cos pozadniejszego

ehe.

życie. wiele imprez się zepsuło.. zamknęli maxa tp dzieci przeszły do metra. zamknęli sahara to przeszli do kameleona. pfff. w pmib kiedyś było dobrze a teraz .. prawie jak w metrze haha

haha

tez sie zgadzam i wole juz wydac i isc do vivy jest duzo lepiej . wiecej miejsca i SPRAWDZAJA DOWODY!!!

bueheheheheee

jesli to jest dobra impreza to czemu wpuszczaja tam dzieci i dresow? bo szczerze w wiekszosci to dresy lub dzieci sie tam bawia! to jest straszna zenada

masakra

nie wiem kto zatrudnil tych bramkarzy, zero kultury i wogle żenada , a jezeli chodzi o malolatow to zdecydowanie jest ich za duzo , rozumiem ze nie pelnoletnich mozna czasami wpuscic do klubu ale niech chociaz wygladaja na te 18

tez sie zgadzam

pelno malolactwa...szalone 16nastki ktore sie woza, wszystkich szturchaja...jak jedna taka dostala ode mnie w leb to pozniej w toalecie prawie sie z******a gdy tez sie ustawilam w kolejce.kolesie tez masakra...lovelasy, mysla ze kazda laska ich...w sob 3 marca to jeden maly szczurek 4 razy do mnie podjazdy robil...zenada...

kiedys nazwa piekni mlodzi i bogaci sama mowila za siebie, byl to naprawde dobry porzadny klub...a teraz? mozna go porownywac do speluny, typu jak kiedys byl rudy kot...

gdy ocenialam ten klub na trojmiasto.pl i pisalam o malolatach, to pan menadżer odp mi , ze oni nie maja wplywu na podrobione leg lub dowody...
smiechu warte...skoro ktos ma 18 lat to niech wymagaja dowodu a nie legitymacja, a nikt mi nie wmowi, ze malolaci podrabiaja sobie dowody tylko po to by wejsc na impreze! to nie jest taka latwa sprawa przeciez!!!!

jestem na TAK

jest ok, szczerze. Niedrogo, miło, fajnie jednym słowem. Jedyne co mnie drażni i rażąco rzuca się w oczy to szalone szesnastki. Ludzie, co to jest kinder party?? :/

ATAK MAŁOLATÓW

Zdecydowanie potwierdzam opinię, ze małolatów(ludzie przed 18stką) to tam jest zdecydowanie za dużo. Pooć klub dla pełnoletnich a pelno dzieciarni i dresiarskich cwaniaków. To już nie to co kiedyś. :\

Za duzo

strasznie duzo malolatów. To nie jest klub dla małolatów.

Bardzo fajny klubik i fajne imprezki tam sa :)

MAŁOLACI

Już jest zadużo tam małolatów mam na myśli ludzi przed 18 podobno niewpószczają a jednak.Byłam tam ostatnio i szybciej wyszłam jak weszłam jak zobaczyłam tamte dzieci BEZNADZIEJNIE TAM JEST TERAZ!!!!

Troszke za gorąco :)

Zgadzam się z opinią większości bywalców. Całkiem fajny klubik ale stanowczo za gorąco zwłaszcza w sezonie letnim. Bardzo fajnie bawię się w środy, choć w domku preferuję żywszą , mniej komercyjną muzykę. Panie powinny mieć ulgi :) Gorące pozdrowienia dla klubowiczów :)

pochwała

no coz...trzba sie liczyc z tym ze za dobra impreze trzeba jednak troche zapłacic,5,10 zl to tez nie sa az tak wielkie pieniadza,jesli ktos chce sie bawic za darmo to niech domowki urzadza,ci ludzie tam pracuja,poswicaja swoj czas wlasciwie tylko dla ludzi ktorzy chca sie dobrze bawic,wystroj jest przyjemny,a jak ktos potrafi sie dobrze bawic to przy kazdej muzyce bedzie,mało miejsca na parkiecie,ale jest gdzie usiasc w przerwie i to jest fajne :) co mi sie jedynie nie podoba to dym na parkiecie,nie wiem jaki jest jego cel ale wcale nie jest przyjemnie gdy cały parkiet jest zakopcony:/ i prosze nie porownywac nawet tej wielkiej "stodoły" vivy do dobrego klubu jakim jest pmib,brawa dla wszystkich ktorzy tam pracuja,odwalacie naprawde kawał dobrej roboty :)))

muza

mam pytanko: moze mi ktos powiedziec jaka muza jest w soboty?? bo skoro gra Tuczek to jest chyba techno??

Inne tematy z forum Rozrywka

X Sopockie Wieczory Organowe (3 odpowiedzi)

X Sopockie Wieczory Organowe - jubileuszowa edycja. Już po raz dziesiąty mieszkańcy Trójmiasta...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

Męskie Granie 2026 (14 odpowiedzi)

Męskie Granie 2026 powraca do Gdańska! W przyszłym roku na scenie przy stadionie Polsat Plus...

do góry