Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - opinia wątek zamknięty Jak dla mnie solarium na 6. Miła, pomocna i profesjonalna obsługa (nie to co...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 lipca 2013

Vacoo i paznokcie wątek zamknięty Tak jak właścicielka mówi .. w salonie trzeba czuć się swobodnie, jak w domu....
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 października 2011

gorąco polecam wątek zamknięty Witam Moja wizyta zaczeła się od zakupu na gruponie wejść na VACU . Nie dość...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2011

Super obsługa!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, korzystam z wielu usług w salonie. Bardzo miła i...
~Karolina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 lutego 2011

SUPER ! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam to solarium. Już po otwarciu drzwi można poczuć super...
~Stała klientka
-

dodano: 16 lutego 2011

JESTEM STALA KLIENTKA wątek zamknięty Korzystam z uslug pan od lat i szczerze polecam , robie tam pazurki,...
~Justyna
-

dodano: 5 grudnia 2010

Iza - opinia wątek zamknięty Lubie tam chodzic, czuje sie tam bardzo dobrze,sa lozka stojace i...
~Iza
-

dodano: 23 sierpnia 2010

Mile zaskoczona wątek zamknięty rzadko trafia sie tak miła i profesjonalna obsługa,sama nie wiedziałam czego...
~paskuda
-

dodano: 18 czerwca 2010

GODNE POLECENIA wątek zamknięty Obsługa super-miłe Panie,zawsze służące pomocą. Ładnie i szybko robione...
~Dorota
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 stycznia 2010

rewelacja!!! wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona za każdym razem jak wychodzę z tego salonu!...
~Ania
-

dodano: 6 stycznia 2010

REWELACJA!!! wątek zamknięty Trafiłam zupełnie przypadkiem bo w 'moim' solarium była kolejka... Pani...
~Emi
-

dodano: 4 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry