Widok

Solary i inne - Dofinansowanie

Koleczkowo Bojano Temat dostępny też na forum:
Witam

Czy w gminie Szemud realizowane są jakieś dofinansowania do solarów, pomp ciepła lub innych ekologicznych form pozyskania energii. Na stronie gminnej nic nie znalazłem a dowiedzieć się czegoś konkretnego telefonicznie w gminie graniczy z cudem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy można prosić namiary Pana Grablowskiego ?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można uzyskać dofinansowanie ze skarbu Państwa biorąc właśnie kredyt na ten cel w lokalnym banku, my tak zrobiliśmy z mężem cztery lata temu, instalacje wykonywał nam Pan Damian Grablowski z Bojana, który również załatwiał większość formalności a przede wszystkim podpowiedział man że jest taka możliwość. Wszystko poszło sprawnie i bez większego zamieszania. Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dotację na kolektory słoneczne uzyskuje się z budżetu państwa biorąc kredyt na instalację solarną. Sama zainwestowałam w panele słoneczne cenanie była, aż tak wysoka, zwłaszcza przy dofinansowaniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Energa sprzedaje instalacje solarne z dofinansowaniem z NFOŚiGW.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
pracujesz w poblizu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No niech Ci będzie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie trafiłeś ale próbuj dalej .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dowiedziałem się w firmie Profit, bo sam tam pracujesz, ale nie powie dobra reklama.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gmina nie daje dotacji do solarów ani pomp ciepła . Dotację na solary można uzyskać z budżetu państawa biorąc kredyt na istalację solarną . O dofinansowaniu dowiedziałem się w firmie Profit w Bojanie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kiedyś również interesowałem się solarami. Jest kilka firm w kraju ktore, mają dotacje do swoich programów. Jeśli odnajdę namiary to umieszcze je na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry