Widok

Solidna ekipa budowlana

Witam,
Kupiłam nowe mieszkanie w stanie deweloperskim. Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej godnej polecenia. Nie znam się na sprawach budowlanych, dlatego chcę powierzyć remont komuś zaufanemu. Czy ktoś może mi polecić jakieś kontakty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
508315350 pan roman bardzo dobrze robi wykonczeniuwkie elewacje i klinkier serdecznie polecam pozdrawiam
"Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze."

Proszę Pani, cudów nie ma :) Może Pani mieć szybko i tanio, ale nie bardzo wierzę w to że dobrze. Widziałam już takie roboty - szybkie i tanie... na poprawkach :)

W tym fachu jakość wiąże się z ceną i nie ma innej opcji, zwłaszcza że chce Pani mieć mieszkanie "jak z bajki". Za coś takiego się płaci i to wcale nie mało :)
Pozdrawiam
Tak to może tylko żigolak. 1 szybko - wpadnie na pół godziny.
2 tanio - 100-200 zl za nr. 3 solidnie - no tu już nie ma gwarancji, wszystko zależy od fachowca i narzędzia.
Wykonujemy instalację elektryczną. Mamy grono zadowolonych klientów.
www.el-masters.pl
Jezeli istnieje potrzeba podamy kontakt do klientów i chętnie udzielą informacji nan nasz temat.
Zapraszamy na naszą stronę www.artech-service.pl galeria prac na stronie zapraszamy do współpracy
WITAM GORACO WSZYSTKICH CO SZUKAJA FACHOWCÓW ,DOSTAŁAM NAMIARY NA p.KRZYSZTOFA OD ZNAJOMYCH POWIEM SZCZERZE NIE WIEDZIALAM CZY TAK JAK GO CHWALILI NAPRAWDE JEST DOBRY..POWIEM SZCZERZE ŻE BYLAM BARDZO ZADOWOLONA ŻADKO SIE ZDAŻA ŻE SA JESZCZE UCZCIWI FACHOWCY A TAKŻE CI CO UMIĄ DORADZIĆ ,JEST SOLIDNYM FACHOWCEM NAPRAWDE GORACO POLECAM
POSIADA SWOJA STRONKE INTERNETOWA PISZCIE DO NIEGO A NIE POŻAŁUJECIE
http://kompleksoweremonty.net/
LUB
www.krzysztof.grosman@wp.pl
polska język trudna mowa

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dobry i tani projekt domu (24 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

do góry