Widok

Solidna ekipa budowlana

Witam,
Kupiłam nowe mieszkanie w stanie deweloperskim. Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej godnej polecenia. Nie znam się na sprawach budowlanych, dlatego chcę powierzyć remont komuś zaufanemu. Czy ktoś może mi polecić jakieś kontakty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Solidnych jest mało
malowanie, gipsowanie, stawianie ścianki, kafelki, glazura, terakota, kladzenie paneli i wykladzin,hydraulika domowa, ogolnie mowiac zlota raczka
polecam firmę sym-bud www.szymbud.dzs.pl . niemam jeszcze galerii
mogę podrzucić zdjęcia .
Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze. Złota rączka zawsze kończy się tak jak u mojej kolezanki z pracy, przyszedł pan zaczął i później nie odbierał telefonu. Zjawiał się z nienacka i miał pretensje do niej, że jej nie było w domu.
Chciałabym mieć to już za sobą. To moje pierwsze mieszkanie i musi być taki jak z bajki:) Nie mam pomysłu na kuchnię 12 m/kw. Może ktoś mi coś podpowie. Oglądałam sporo w intern, ale jakoś nic mi nie pasi. Może jakieś podpowiedzi, fotosiki? Pomocy!!! Jestem skołowana, ale cieszę się bo wreszcie mam swoje. Piszcie plissssss.
proszę o zdjęcia na kaskola@wp.pl
Solidna firma z czystym sumieniem mogę polecić.
Kontakt marc_bud@wp.pl 0-509-655-575 p. Marcin
Przesyłają zdjęcia

Witam, prześlę również zdjęcia na maila
marc_bud
Kasiu a jak u nich pod względem finansowym. To znaczy jak wypadają na tle innych firm czy są drodzy i czy można się potargować?:)
Masz może jakieś fotoski ze swojej realizacji remontu? Wiesz każda firma pokazuję tylko to co chce:)
Jeśli chodzi o finanse to ceny mają przystępne. Zdjęcia postaram się wysłać jaknajszybciej. P
Kasiu, nie mam fotek:(
witam otrzymała pani może moje fotki w sprawie tego remontu
firma szym-bud były z adresu szyna1975@o2.pl
Tak Panie Krzysiu dziekuję, otrzymałam wczoraj. Oglądałam fotoski i Pana stronę na której jest cennik. Chcemy zmierzyć ilość mkw wszystkich scian, sufitów itd. Czyli określić zakres remonu. To będzie podstawa do wyceny. Wyślę to Panu na tego maila. Nie ukrywam, że chciałabym sprawdzić też inne firmy pod względem cenowym bo to dla mnie ważne kryterium:( Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
Jeśli chodzi o stolarza to polecam fachowca, który robi piękne drzwi, schody oraz meble. Chętnie prześlę zdjęcia.

kontakt

a kontakt do tego stolarza to 695 656 234
Madziu, przeslij mi fotki. kaskola@wp.pl Dziekuje......
"Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze"
Nie mogę...... Bueuhahahahahahahahahahaaaaa!
POMOCY !!!!! Jestem oszukana !!!!
marc_bud
Otrzymałam od „Kaśki” namiary na solidną firmę. Później ta firma „Marc_bud” odezwała się do mnie co zresztą widać na forum. Przysłali nawet zdjęcia na maila. Naprawdę ładne fotoski, ale????????
Pochwaliłam się dziś mojemu chłopakowi i zrobiłam z siebie idiotkę bo pokazał mi, że wiadomości od Kaśki i od firmy Marc_bud są wysyłane z tego samego komputera. Kiedy przeszukaliśmy forum to okazało się że przy frazie z numerem telefonu tej firmy 0-509-655-575 pojawia się stale ten sam numer komputera, ale zmieniają się podpisy, Anka, Kaśka, Kasia, Gosia, Ela… Więc dziękuję panu Marcinowi, który mi przysłał maila (choć nie wiem czy tak ta osoba ma na imię) za zdjęcia i ofertę. Nie mogę zaufać firmie kiedy na samym początku widzę, że coś jest nie tak. Stosuje pan dziwne zabiegi marketingowe podszywając się pod zadowolonych klientów i to w dodatku podając się zawsze za kobiety. Może dla pana to sprytne posunięcie, ale dla mnie to głupota. Ciekawe jak inni to ocenią.!!!!!!!!
Nie pytam czy z panem wszystko gra bo to pana osobista sprawa.
Nie twierdzę, że jest pan złym fachowcem. Zwrócę tylko uwagę, że napisał pan w mailu „solidny”, a jednym z synonimów tego przymiotnika jest słowo uczciwy.
Może to klucz do tego, że jest pan gotów podjąć każdą pracę od zaraz. Może gdyby postępował pan uczciwie to by pojawiały się prawdziwe posty o tej firmie. Przepraszam za mój ton wypowiedzi, ale irytują mnie takie sytuacje.
P.S.
Kiedy szukaliśmy w Google tej firmy to w wynikach pojawiły się wynajmy mieszkań i sprzedaż samochodów na części. No comments…

Dziękuję portalowi trójmiasto.pl bo dzięki Wam może uniknęłam przykrości szukając później Kaśki, albo Elki.

Dodam to w google aby już nie było takich naiwnych.
Dzieki mat za zimny prysznic. Już rozumiem:(
Nie ma za co :) Z tym P Marcinem to już przegięcie.... To się kwalifikuje na mordobicie. Życzę powodzenia w poszukiwaniach solidnej ekipy.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (19 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

Rachunki za wodę Gdynia Zamenhofa (4 odpowiedzi)

Witam, czy możecie się podzielić informacjami jakie macie rachunki za wodę w tym budynku? Według...

Jakie okna polecacie? (162 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

do góry