Widok

Solidna ekipa budowlana

Witam,
Kupiłam nowe mieszkanie w stanie deweloperskim. Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej godnej polecenia. Nie znam się na sprawach budowlanych, dlatego chcę powierzyć remont komuś zaufanemu. Czy ktoś może mi polecić jakieś kontakty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Solidna firma z czystym sumieniem mogę polecić.
Kontakt marc_bud@wp.pl 0-509-655-575 p. Marcin
Przesyłają zdjęcia

proszę o zdjęcia na kaskola@wp.pl
Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze. Złota rączka zawsze kończy się tak jak u mojej kolezanki z pracy, przyszedł pan zaczął i później nie odbierał telefonu. Zjawiał się z nienacka i miał pretensje do niej, że jej nie było w domu.
Chciałabym mieć to już za sobą. To moje pierwsze mieszkanie i musi być taki jak z bajki:) Nie mam pomysłu na kuchnię 12 m/kw. Może ktoś mi coś podpowie. Oglądałam sporo w intern, ale jakoś nic mi nie pasi. Może jakieś podpowiedzi, fotosiki? Pomocy!!! Jestem skołowana, ale cieszę się bo wreszcie mam swoje. Piszcie plissssss.
polecam firmę sym-bud www.szymbud.dzs.pl . niemam jeszcze galerii
mogę podrzucić zdjęcia .
malowanie, gipsowanie, stawianie ścianki, kafelki, glazura, terakota, kladzenie paneli i wykladzin,hydraulika domowa, ogolnie mowiac zlota raczka
Solidnych jest mało

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dobry i tani projekt domu (24 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

do góry