Widok
Solidna, profesjonalna i prokliencka myjnia - polecam
Przeprowadzilem sie w lutym na Dębrowę i w związku z tym, że myjnia była blisko - skorzystałem z jej usług. Jeden samochód oddałem do zwykłego mycia, a drugi do generalnego czyszczenia, z praniem tapicerki włącznie. Korzystałem wcześniej z różnych mniej lub bardziej przypadkowych myjni i muszę powiedzieć, że ta mile mnie zaskoczyła i wyrażnie pozytywnie odstawała od przeciętności. Obsługa była profesjonalna, ceny dość przystępne, a jakość wykonanej usługi bardzo solidna - byłem zaskoczony, że tak można odczyścić samochód :) Moje sześcioletnie Renault po wyjeżdzie z myjni i zabiegach odczyszczania lakieru po zimie lśniło jak nowe - nie spodziewałem się, że taki efekt można uzyskać w samej myjni. Dodatkowo właściciel Pan Peweł Łukiewski i cała obsługa byli bardzo pomocni - dzwonili z informacją, kiedy auto będzie do odebrania, a ponieważ tak się złożyło, że ze względu na inne plany mogłem je odebrać dopiero następnego dnia - nie było problemu z pozostawieniem go na noc. Po prostu rzetelna i uczciwa myjnia - sam będę korzystał i polecam inym z czystym sumieniem.
Moja ocena
Myjnia LUX
kategoria: Myjnie ręczne i ekologiczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6