Widok

Solo

Solo Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Solo.
Spektakl wystawiany na scenie pod sceną na 20 osób w piwnicy TeatruWybrzeże.SOLOAndrzej Stasiukmonodram Michała Kowalskiegoreżyseria: Agnieszka Olstenscenografia: Teodor Sobczakmuzyka: Mikołaj TrzaskaPierwsze teatralne przedstawienie prozy Andrzeja Stasiuka. Opowieść o samotności i śmierci. Historia o tym, jak łatwo na skutek dziecięcych fascynacji i niebezpiecznej ciekawości posunąć się do ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda w teatrze

spektakl widziałam jakieś 3 lata temu,a do tej pory pamiętam to wrażenie jakie na mnie wywarł.kilka plusów: zrobione jest na podstawie Stasiuka,już samo to jest powodem do zobaczenia spektaktu, po drugie przestrzeń, bo nawet nie scena,zaaranżowana jest w sposób zaskakujący i bardzo realistyczny.a bohater to-według mnie-starszy brat Tereski z Glińskiego. sztuka bardzo aktualna, żywa-za to kocham teatr!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

Na miłosnym rinngu (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na miłosnym rinngu . A gdyby tak życie potoczyło się inaczej? Lub...

Quo vadis (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Quo vadis . - Wartka akcja, krwiste postaci, wyrazisty wątek miłosny,...

do góry