Widok

Sopocka

Na Sopockiej stabilnie. 4 kilometry na Karwiny pyknie w 1,5 godziny.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie problem tylko wskazanie ze jak jest korek to zawór i cyk , można wychodzić na własne życzenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inną drogą? ;D. Znaczy którą?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

I ten transport przeleci nad sopocka niczym helikopter ! A jak jedziesz z osoba która chodzi o kulach ale nie łapie się na transport to co ma zrobić ? Kupić motocykl z bocznym koszem ?ja co drugi dzień wożę mamę na zabiegi do Sopotu i nie mam jak pojechać rowerem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tam nie stoję, jeżdzę PKM lub przez estakadę i obwodnicę

nadkładam drogi, ok, ale w domu jestem pewnie z godzinę szybciej niż wy. Ale lepiej stać i narzekać. Jutro to samo, po jutrze to samo... spoko. Widać to lubicie, nie potrafię sobie tego inaczej wytłumaczyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

przecież nie przefrunie, jutro będzie też tak stał zapewniam cię

szczerze polecam SKM z Sopotu do Gdyni, a w Gdyni przesiąść się na PKM do Karwin. Przy dobrym skorelowaniu rozkładu możesz być w 30 minut na przystanku Karwiny PKM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szczerze wątpię...

Z Brodwina trzeba się dostać na SKM Kamienny Potok, potem dojechać do Gdyni Głównej, a następnie do PKM Karwiny - w pół godziny (biorąc pod uwagę, że PKM przez większość dnia kursuje co godzinę)??? Super rozwiązanie w szczególności dla małego szkolnego dziecka... I jeszcze więcej płacić za przejazd - tylko dlatego, że miasto nie może sobie poradzić z remontem Wielkopolskiej? Sugeruję jednak znaleźć inne narzędzia optymalizacji czasu dojazdu, także komunikacją publiczną - tutaj chyba "ukłony" dla UM Gdynia...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można wprowadzić zakaz ruchu poza zbiorkomem na Sopockiej, ale i tak nic to nie da, bo się

znajdą olewacze i i tak wszystko zablokują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry