Widok

Sopocka

Na Sopockiej stabilnie. 4 kilometry na Karwiny pyknie w 1,5 godziny.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież to normalne ! Powroty z pracy , skracanie drogi i remonty na Karwinach . Skończy się remont i skończą się korki .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oczywiście i takie osoby rozumiem, ale samochód przed i samochód za, to też takie przypadki?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ciekawski, wyszłam z pracy o 15 a jeszcze z lasu nie wyjechałam. Serio myślisz, że stoimy bo lubimy? Nie każdy może pomykać w geterkach, bo może ma niepełnosprawne dziecko, które musi przewieźć.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mądrale rowerzyści

Powiedz to matce z dziećmi albo starszej osobie że ma sobie podjechać rowerem pod Sopocką albo Wielkopolską. Łatwo sobie klikać takie wpisy jak się jest mobilnym, zdrowym, młodym, niezależnym szczęściarzem z wolna głową od stałych godzin pracy i innych zajęć obowiązkowych. Gratuluję.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam jechać rowerem z niepełnosprawnym dzieckiem?

Puknij się w pusty łeb!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wy to chyba lubicie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 20

To się trzeba namęczyć, poruszać, spocic

Lepiej stać 2 godziny i narzekać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Też

mnie to zastanawia. Widać co tam się dzieje, to wyjechać wcześniej z pracy, później, pojechać inną drogą, innym sposobem dotrzeć? Nie wierzę, że wszyscy muszą jeździć samochodem i wszyscy akurat Sopocką w tych samych godzinach.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 21

Po co

Jedziecie sopocka ? Przecież wiadomo ze będą korki przez następny miesiąc. Nie lepiej rowerem ?
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 41
do góry