Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobry specjalista wątek zamknięty Polecam. Bardzo kompetentna pomoc. Terapeutka bardzo sympatyczna i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lipca 2018

duża życzliwość i szacunek wątek zamknięty Terapeutka była bardzo otwarta i życzliwa, okazywała duży szacunek. Miałem...
~JK
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2018

polecam wątek zamknięty Z zespołem SOS miałam okazję spotkać się na drodze zawodowej. Bardzo podoba...
~MK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lipca 2017

Szczerze polecam wątek zamknięty Bardzo fachowa pomoc. Terapeutka była bardzo profesjonalna i życzliwa, w...
~Mirek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Ośrodek w pięknym miejscu z miłą, domową atmosferą. Miły kontakt,...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

Rewelacyjni specjaliści! wątek zamknięty Polecam zdecydowanie SOS, a żeby być dokładną - polecam rewelacyjną...
~Weronika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 marca 2015

Emilia - opinia wątek zamknięty Mam świetne doświadczenie z tym ośrodkiem. Polecam. Już pierwsza wizyta...
~Emilia
-

dodano: 8 września 2014

super pomoc wątek zamknięty Świetne podejście do problemów, bardzo otwarta miła atmosfera. Mam nadzieję,...
~Mateusz
-

dodano: 8 września 2014

dorota - opinia wątek zamknięty jeśli potrzebujcie wsparcia dobrego psychologa jeśli szukacie pomocy jeśli...
~dorota
-

dodano: 7 września 2014

Warto tam być. wątek zamknięty Byłam uczestnikiem warsztatów rozwojowych dla kobiet. Lepiej poznałam siebie,...
~Ewelina
-

dodano: 13 sierpnia 2014

Polecam rewelacyjna terapeutka p. Figiel!!! wątek zamknięty Pani Aleksandra Figiel jest świetnym specjalistą. Do swoich obowiązków...
~xxx
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lutego 2014

Super warsztaty! wątek zamknięty Warsztaty rozwinęły naszą kreatywność, pozwoliły nam otworzyć i porozmawiać o...
~młodzież z grupy I
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 grudnia 2013

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Ukończyłam właśnie u Państwa specjalistyczny warsztat w nurcie TSR. Z obecnie...
~Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 lipca 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam, zwłaszcza jako alternatywę dla tradycyjnej terapii. Dziewczyny z SOS...
~Bartek
-

dodano: 17 czerwca 2013

POLECAM to słowo często pojawia się w mojej ocenie:-) wątek zamknięty SOS CTSR – bez wdawania się w szczegóły bo długo by pisać:-) a ma być...
~AlMa
-

dodano: 9 czerwca 2013

Szkolenia wątek zamknięty Byłam uczestniczką szkoleń i warsztatów specjalistycznych, wszystkie zostały...
~kobieta
-

dodano: 26 maja 2013

POLECAM wątek zamknięty Od 10 lat jestem alkoholikiem, mam za sobą próbę samobójczą. Moje życie...
~Miguelito
-

dodano: 25 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry