Widok

Sopot Delikatesy MROZIŃSCY

Ktoś coś wie na temat pracy
ostatnio częssto widzę ogłoszenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu jest starszy wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Delikatesy-M-Mrozinski-Sopot-t618335,1,33.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dotyczy działu mięs i wędlin w Delikatesach na Dworcu w Sopocie
- starsza pani przy sobie w ciemnych krótkich włosach z wizytówki przeczytałam , że Edyta to chyba pracuje za karę, obsługuje z wielką łaską , a wieczorem około 21:30 długo trzeba czekać , żeby podeszła do klienta, odwrócona jest tyłem do lady, nie ma mowy jak jest ona żeby pokroiła wędline, bo juz twierdzi że ma pomyte, szkoda :( pozostała obsługa na medal :) tak kojarzę tą panią z delikatesów z Monte Cassino i tam zachowywała sie podobnie, może jest to dla niej za ciężka praca...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam. Praca tam niszczy psychę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

to racja tam traktuja pracownikow jak by byli w obozie , rozkaz i wykonac a przy tym maja zrobic 2 kolejne rzeczy w tym samym czasie . pracownicy narzekaja i ciagle odchodza bo nie wytrzymuja za dlugo w tym sklepie na dworcu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nikt nie zmusza Cię do pracy w tym sklepie, zawsze możesz iść do Lidla lub Biedronki . Zobaczysz co to obóz ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lidl albo Biedra? Nie masz pojęcia o czym piszesz. Ja pracuje w Biedrze i mam świetną załogę. Jest ciężko ale kierownictwo też spoko i pomaga. I pkasa też nie jest mała. Zanim coś napiszesz to się zorientuj w temacie. Obozy pracy to Stokrotka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

TO długo W tej biedrze jesteś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przekonałam się na własnej skórze. Jak był tam taki młody kierownik to człowiek chętnie szedł do pracy a teraz to tylko wiać i nie patrzeć za siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak jest teraz, ale jakiś czas temu pracowałem dla tej sieci i nigdy bym nie chciał tam wrócić. Nie tylko kierownictwo daje w kość wymyślając absurdalne zadania (nie wiem czy ten facet nadal tam pracuje), drąc się i nie szanując pracowników, ale również niektórzy współpracownicy lubią sobie upatrywać "ulubieńców" i urozmaicać im czas docinkami. Wspomnę jeszcze, że osobiście omijam szerokim łukiem nabiał, beczki z ogórkami i kapustą oraz mrożonki, gdy już jestem zmuszony robić tam zakupy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz jest tam jeszcze gorzej. Brak jakiego kolwiek szacunku do pracownika, ciagle pretensje i poganianie. Robisz za 5 osób a i tak kierownictwo uważa że się nic nie robi. O każde wolne musisz błagać bo nigdy nie ma ludzi do pracy. Pozatrudniali Ukrainę i Cię cieszą a porządną ekipę rozwalili w ciągu 2 miesięcy.
Chcecie robić za murzynów za ochlapy to się tam przyjmijcie. Powodzenia już w szukaniu innej pracy lub psychiatry
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

do góry