Widok

Sosnówka - Zgorzałe, ktoś był na wakacjach?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie opinie? domki zadbane?
Z góry dzięki za info :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezdze tam co tydzien (okolice na przeciwko ) :)Jestem zakochana w tym miejscu:)
Fajny osrodek ,duze jezioro ,na miejscu wypożyczalnia sprzetu wodnego ,chodze tam na rowerki wodne itp. Domki z tego co widzialam w zeszlym roku ,stan bdb .
W okolicy uwazam najlepszy osrodek .
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeżdżę tam co roku, jest pięknie, osrodek super, dla dzieci dużo atrackcji na dworzu a jak jest zimno lub pada można iść do sali zabaw, też jest tam super i panie animatorki są, tam jest rewelacyjnie, naprawdę polecam, jedyny minus jest taki ze co weekend prawie są tam wesela, ale poza tym super.
a tak przy okazji to byłam tam w zeszlym tygodniu :)
oooo dzięki dziewczyny... cieszę się że pozytywnie odbieracie to miejsce... my jedziemy w przyszły poniedziałek do piątku więc nie długo ale zawsze to jakaś atrakcja...
a jak tam z wyżywieniem? opłaca się u nich wykupić?
tez próbowałam tam pojechać w tym roku(pierwszy raz) ale troszkę za późno sie obudziłam i nie było już miejsca wiec może do zobaczenia za rok bo faktycznie ośrodek wygląda fajnie
nigdy nie jest tak ze sie oplaca, tzn jedzenie dobre, oczywiście jakbys miala sama robic to by wyszlo taniej... ale co to za urlop jak masz stac w kuchni i kombinowac z zakupami...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie chodzi mi o to żeby może wykupić same obiady, bo nie mam zamiaru stać przy garach na urlopie.. ale właśnie chodzi mi o to czy jedzenie smaczne... bo ponoć są 2 opcje można się dopisać do wyżywienia grupowego albo kupować po prostu w barze i się zastanawiam jakie to wyżywienie grupowe jest... czy da się jeść ;) no ale zobaczymy...
Ośrodek "Sosnówka "to jakaś pomyłka , byłem tam , totalna klapa , a w/w opis moze tyczy sie innego ośrodka obok

Wracając do Sosnówki

W domku po przyjeżdzie brudno, lodówka brudna , deska sedesowa lużna , materace w XXI wieku brudne , łóża dwa piętrowe i jedno nie wiem jak to nazwać leżanka wypoczynowa na taras która miała służyć do spanie .

Na koniec trzeba zapłacić za prąd , gdzie nie ma mowy w cenniku nic o tym .
Totalna klapa , cena nie adekwata do warunków , zdjecia w interecie powinni z aktalizować , a co najważniejsze BRAK PAPIERU TOALETOWEGO . Za 180 na dobę powinno byc chociaż 5 rolek :)

A tu lipa ..Co prawda miejsce urocze ale ośrodka nie polecam .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, też mi się wydaje, że dziewczyny pomyliły ośrodki. Ja w zeszłym roku miałam wesele w Zgorzałym w ośrodku Adler. Do niego prowadzi taka sama droga jak do Sosnówki , z tym że Sosnówka w zeszłym roku chyba była na sprzedaż i ogólnie to była ruina. Adler ma wszystko nowe, domki, restaurację, pomost itd. W każdym bądź razie sprawdźcie na stronie jednego i drugiego ośrodka. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi sie rzeczywiscie pomylilo, pisalam o adlerze..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Ja pisalam ze fajny osrodek ,ale niebylam nigdy w srodku .Dokladnie Adler kiedys to byla ruina,teraz odnowiony ladny z zewnatrz ,ale tez niewiem jak w srodku...
Ale o okolicy zdania nie zmienie :) Jest slicznie.
Brawo dla geniusza który pisze jako 3 osoby z jednego adresu IP

A tak dosłownie nie wiem o co wam chodzi?
kawa mrożona spoko, jak chcecie espresso to mówcie poprawnie przy zamówieniu.
Co do ludzi którzy chcą mieć wakacje w stylu "all inclusive" to niech sobie takie szukają, a nie wymagają tego od baru w którym jest "samoobsługa"

Domki może nie są nowe ale ładnie się prezentują,posiadają kuchnię, przed każdym domkiem jest grill i stolik do którego można przysiąść

A co do ludzi którzy narzekają na osoby pracujące:
Pójdźcie popracować w wakacje po 12h gdzie zleci się wam 30 osób na raz i spróbujcie to wszystko od razu ogarnąć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Właśnie wróciliśmy całą rodzina + 6 osób znajomych.
Jezioro MEGA CZYSTE. Nowa pomost, super miejsce do odpoczywania przy wodzie. BAR otwarty od 10 - zimnie piwko, hamurgery polecam z miejsca!! Bardzo mila obsługa. Sprzęt wody na miejscu do wypożyczenia.
DOMEK - extra. dla 8 osobowej paczki z dziecka wszyscy na spokojnie pomieściliśmy się w domu WIERZYCA! Super taras.

Na prawdę polecam.

ps. czytałem wcześniejsze opinie - te złe - i nie wiem kto i za co tak pisał. Chyba po prostu "warszawka" się zjechała i wymagają nie wiadomo czego.

POLECAM:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie wróciłam z "sosnówki" i dla mnie to wielka PORAŻKA. Miałam domek typu TUR na dzień dobry odleciała klamka, przeciekająca kabina prysznicowa fundowała nam powódź w łazience po każdej kąpieli oraz rozwalone okno, którego nie szło wogle zamknąć - to tylko początek. Chociaż obsługa wiedziała, że przyjeżdżam z małym (3-miesięcznym) dzieckiem - umieściła mnie na górce, gdzie miałam problemy z wciągnięciem wózka. Przy rezerwacji telefonicznej nie usłyszałam ani słowa o lokalizacji domku, bo oczywiście nie zdecydowałabym się na niego. Atrakcje w stylu jazda konna i paintball to tylko reklama dla ściągnięcia klientów. Koni nie ma na miejscu, a Pani, do której zostaliśmy pokierowani przez całe 5 dni naszego pobytu miała włączoną pocztę głosową. Plac zabaw to tragedia. W słońcu, z przyrządami tylko dla maluszków - mój 6-letni synek nie miał tam zupełnie co robić. W barze rzeczywiście zamulona dziewczyna, która bardziej jest zainteresowana swoim telefonem niż klientami. Długo by pisać, bo bardzo dużo tych mankamentów. Nie wiem, jak to jest w domkach typu "wieżyca", ale rozmawiałam tam z wieloma wczasowiczami i większość z nich była rozczarowana tym ośrodkiem. Napewno warunki nie są adekwatne do ceny za domek, no i te dodatkowe opłaty, jak za pościel, prąd, czy sprzątanie. Przy tym standardzie powinny być wliczone w cenę domku.Co prawda okolica przepiękna, jezioro bardzo czyste, ale ile można leżeć na plaży!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie co ? to nie jest wina sosnówki , lecz osób które w niej pracują tzw . recepcji , nie dopilnowują komfortu pobytu mają wszystko za przeproszeniem w d*pie . Od połowy wakacji jest 1 dziewczyna sprzątająca na cały ośrodek , na moje to jest chore . 2gim błędem jest zatrudnienie tej pani blondynki w barze ponieważ totalnie nie ogarnia życia jest zamulona i trochę za bardzo się obraża kiedy ma zostać dłużej w pracy np przy meczu .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ta PAni ostanio robila mi kawe mrozona ,myslam ze zasne przy barze zanim ja zrobila ...A myslam Gosciu sosnowki ze tylko moja taka rekacja byla ,rowniez stwierdzilam ze obsluga strsznie zamulona :D
jest brudno i się nie dziwię że tak jest skoro wczasowicze sami muszą po sobie sprzątać, jedni zrobią to dobrze a drudzy oleją i nawet odkurzacza z recepcji nie przyniosą no ale z drugiej strony płacąc tyle za domek ma się jeszcze sprzątać na wczasach? dla mnie bezsens i do tego jeszcze za prąd dodatkowo... a co do kawy to pierwszy raz piłam kawę late wyglądającą jak kawa z mlekiem, żadnej pianki ani warstw - po prostu praktykantka której nikt nie pokazał jak taką zrobić... ehh szkoda że odstraszają turystów bo miejsce fajne i te boiska i miejsce na ognicho, ale brak jakichkolwiek animacji, działania itd. przecież mając taki ośrodek tak nie wiele trzeba by zarabiać na nim fajne pieniądze i inwestować.. ale widocznie komuś nie zależy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
O kawie to nie chcialm pisac ,ale pierwszy raz widzialam takie przygotowanie kawy mrożonej ,wiecej lodu w kostce niz kawy :D
Poprostu masakra ,kupilam pierwszy i ostani raz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pawel bez przesady ,pracowalam w Pubie latem (wlasnie tylko sezon ) i jakos ogarnialam temat ...
Jak sie chce i jest sie obrotnym to da sie rade .
Ps.pracowalam po 16h i jakos zyje ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

do góry