Widok
ok, to skończmy temat molestowania al'a :D
czuje się zagrożony biedak ;) bo jeszcze przyjdzie nam do głowy dziś wsiadanie do taxi i przystanek u al'a hahahah
al żałuj bliżej mieć juz nie będziesz :)
Dziękuję za dotrzymanie towarzystwa :)
Dobranoc!
ja zaczynam szykować łóżeczko do spania :)
czuje się zagrożony biedak ;) bo jeszcze przyjdzie nam do głowy dziś wsiadanie do taxi i przystanek u al'a hahahah
al żałuj bliżej mieć juz nie będziesz :)
Dziękuję za dotrzymanie towarzystwa :)
Dobranoc!
ja zaczynam szykować łóżeczko do spania :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
hahha
ale się po angielsku ulotnił jak była o nim mowa :)
m - widzę że Ty słowna babka jesteś z taka można nawiedzić al'a :D ale by się chłopak zdziwił i jeszcze odważyłabym się mu zaśpiewać hahaahaha tak dla zmyłki ;)
ale się po angielsku ulotnił jak była o nim mowa :)
m - widzę że Ty słowna babka jesteś z taka można nawiedzić al'a :D ale by się chłopak zdziwił i jeszcze odważyłabym się mu zaśpiewać hahaahaha tak dla zmyłki ;)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
hhahah
wrzeszcz powiadasz.. hm... to nie jest duży teren ;) o kulach osobnik jest łatwą zdobyczą :D
chyb aże al odważy się podać adres to będzie miał niespodziankę i zero wykrętów na spotkania :) bliżej juz nie będzie a... i kapcie się znajdą ;)
wrzeszcz powiadasz.. hm... to nie jest duży teren ;) o kulach osobnik jest łatwą zdobyczą :D
chyb aże al odważy się podać adres to będzie miał niespodziankę i zero wykrętów na spotkania :) bliżej juz nie będzie a... i kapcie się znajdą ;)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
m
ja jestem z Gdańska :) ale owszem piszę sie na ognisko oj dawno nie byłam na ognisku chyba 10 lat!!! kulig ? fajnie, ale zima juz odchodzi :D wspólne gotowanie fajnie, ale może gdzie kucharek 6 tam nic nie ma ;) może wspolny seans? ale... i tak bez końca :):):)
ja jestem z Gdańska :) ale owszem piszę sie na ognisko oj dawno nie byłam na ognisku chyba 10 lat!!! kulig ? fajnie, ale zima juz odchodzi :D wspólne gotowanie fajnie, ale może gdzie kucharek 6 tam nic nie ma ;) może wspolny seans? ale... i tak bez końca :):):)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.