Widok

Spacer z psem, Wrzeszcz ulica Kościuszki

Gdzie w okolicach ulicy Kościuszki mogę bezproblemowo wyprowadzić psa ? Tak aby nikt się mnie nie czepiał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rasa psa to amstaff, więc jest większy niż york ;), chciałbym przyjechać do brata z psem, i chciałbym wiedzieć czy znajdzie się jakiś kawałek zieleni, aby pies mógł się załatwić.
W zasadzie psa można wyprowadzić wszędzie i każdą rasę mam Doga tylko należy po nim posprzątać i nikt nie będzie się czepiał,. mieszkam w centrum Wrzeszcza. Właśnie we wspominanych okolicach Chrobrego, Kościuszki, psy wyprowadza się na trawniki i nikt po nich nie sprząta. Pytam dlaczego? bo nie widać , bo po trawie się nie chodzi. Z tego co wiem to trawnik jest obiektem estetycznym a nie kloaką dla psów. (Tak już puszczając wodze wyobraźni może zamiast w domu zacznijmy wszyscy załatwiać swoje potrzeby na trawnikach lub przy ulicznych krawęrznikach tworząc płynące potoki cuchnących odchodów ) Ludzie przecież te gnijące fekalia w upale to nic innego tylko wylęgarnia bakterii i zarazek które wdychamy, i proszę wierzcie mi każde guano śmierdzi małe i duże. Skoro bierzmy sobie na barki opiekę nad zwierzętami to opiekujmy się tak przystało na cywilizację XXI wieku bo pod tym względem to tkwimy w Średniowieczu. Pozdrawiam pachnąco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wiecie, jaka jest najczęstsza odpowiedź tych, co im się nie chce posprzątać po psie: "płacę podatek za psa i nie będę po nim sprzątał". Może więc te podatki od psa przeznaczyć na sprzatanie albo z nich zrezygnować?
W Gdańsku nie płaci się podatków od psa.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry