Widok
Spacerówka Jane Nomad na sprzedaż...
Dziewczyny będe miała na sprzedaż wózek spacerowke Jane Nomad.
Wozek jest aktualnie w serwisie w Krakowie bedzie mial wymieniony hamulec na nowy.
tu przykladowa aukacja :
http://allegro.pl/item1053221778_jane_nomad_pro_spacerowka_gratisy.html
Wózek był używany rok przez Pauline. stan dobry +. nosi nieiwelkie slady uzytkowania na stelazu i kolach. kolor granatowo czerwony. do kompletu jest oryginalna folia, polarowy czerwony spiworek, mam parasolke emalijungi, granatowa torba i taka zabawka na palaka jak na zdjeciu :)
konkretne zdjecia wystawia jak juz wozek do mnie wroci :P
tutaj stare zdjecie jeszcze z mala paulina :P

na razie wystawiam takie ogloszenie zeby sprawdzic czy wogole ktos bedzie zainteresowany ;))
jak by co prosze pisac na mejla: kaaykaa@wp.pl
Wozek jest aktualnie w serwisie w Krakowie bedzie mial wymieniony hamulec na nowy.
tu przykladowa aukacja :
http://allegro.pl/item1053221778_jane_nomad_pro_spacerowka_gratisy.html
Wózek był używany rok przez Pauline. stan dobry +. nosi nieiwelkie slady uzytkowania na stelazu i kolach. kolor granatowo czerwony. do kompletu jest oryginalna folia, polarowy czerwony spiworek, mam parasolke emalijungi, granatowa torba i taka zabawka na palaka jak na zdjeciu :)
konkretne zdjecia wystawia jak juz wozek do mnie wroci :P
tutaj stare zdjecie jeszcze z mala paulina :P

na razie wystawiam takie ogloszenie zeby sprawdzic czy wogole ktos bedzie zainteresowany ;))
jak by co prosze pisac na mejla: kaaykaa@wp.pl
Podbijam, bo warto :)
Świetny wózek.
Risika, mam do Ciebie pytanie, czy ten śpiworek na zdjęciu to oryginalny Jane, czy kupowałaś inny? Bo się właśnie zastanawiam, czy na zimę kupić jakiś uniwersalny na Allegro, czy Jane. Jane mi się bardzo podoba, ale kurcze strasznie drogi jest ;)
Świetny wózek.
Risika, mam do Ciebie pytanie, czy ten śpiworek na zdjęciu to oryginalny Jane, czy kupowałaś inny? Bo się właśnie zastanawiam, czy na zimę kupić jakiś uniwersalny na Allegro, czy Jane. Jane mi się bardzo podoba, ale kurcze strasznie drogi jest ;)
No właśnie tak mi się wydawało, że nie widać charakterystycznego Kids Zone :) Ale kolorystycznie przypasowany super, jak oryginał...