Widok
No cóż... Kobiety tak mają. Nie jesteśmy robocikami, które zawsze będą gotowe na seks. Niemniej rutynę móżna przełamać. Czy probowaliście jakichś zabawek erotycznych? My często kupujemy sobie jakieś zabaweczki takie jak:
afrodyzjaki ( libido elixir for women jest świetny)
mamy równięż wibrator
fajne są przebrania ( ale nie każdemu się podobają).
Poza tym czy badałaś sobie hormony?
afrodyzjaki ( libido elixir for women jest świetny)
mamy równięż wibrator
fajne są przebrania ( ale nie każdemu się podobają).
Poza tym czy badałaś sobie hormony?
Badałam i wszystko jest ok. Mam to od kilu miesięcy ale od roku tracę zainteresowanie. I to nie tylko na męża ale na wszystkich ;/ Mam trochę pracy na główie ale czas na relaks również. Jedziemy do spa w weekend majowy tak wiec może wtedy będziemy mogli się trochę odprężyć.... Nie brałam żadych suplementów ale zastanawiałam sie nad nimi....
Spróbuj. Nic Ci nie skodzi. Najlepsze tabletki jakie brałam to Libido therapy. Inne się nim nie równają. Asequrella powodowała u mnie bóle głowy, Stimea nie działąła. Za to libido therapy rewelacja. Tylko trzeba pamiętać aby brać regularnie bo jak bierze się tak jedną tabltkę, potem przerwa, potem znowu bierzesz to raczej nie masz co nastawiać się na jakieś efekty
Ewentualnie ten Sex elixir o którym tutaj wspomna koleżanka... Równieś fajne. Oba są bez recepty . O libido elixir czytalam opinie i sa dobre aczkolwiek jeszcze nie próbowałam.
Ewentualnie ten Sex elixir o którym tutaj wspomna koleżanka... Równieś fajne. Oba są bez recepty . O libido elixir czytalam opinie i sa dobre aczkolwiek jeszcze nie próbowałam.
A stosowałyście może ten Feminam Libido ?. Moja koleżanka odkąd zaczęła brać to codziennie to dosłownie demon seksu w nią wstąpił. Podobno codziennie uprawia seks ze swoim chłopakiem w dodatku zaczęła się ubierać bardzo wyzywająco do pracy a faceci biegają za nia jak jakieś kundelki. Mogę potwierdzić sama widziałam gdy byliśmy na pizzy.