Speed Queen

Pralnie

Gdynia, Zygmunta Augusta 7D

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miro - ocena Super. Bardzo czysto !
~Miro
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 21 lipca 2024

Marta - ocena Fajna opcja, ale brak możliwości uplasowania czy wymaglowania na miejscu.
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 września 2023

Anna M. - opinia Fantastyczny service. Nareszcie koldry i kurtki puchowe wyprane i Wysuszone-...
~Anna M.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2023

Krystyna - opinia Czyściutko, super maszyny, nowe życie dla kurtki za 3% ceny. Szczerze polecam!
~Krystyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 maja 2023

Alice - opinia wątek zamknięty Czysto , pachnąco , profesjonalny sprzęt i bardzo mili właściciele ........
~Alice
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 października 2020

Polecam!! wątek zamknięty Żałuje ze tak późno dowiedziałam się o tym miejscu!:) Profesjonalna, w pełni...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 lipca 2019

Zapach,który pachnie nawet 2 tygodnie... wątek zamknięty Jestem klientką speed queen od około dwóch lat,wiec mogę z czystym sumieniem...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Najlepsze pralnie! wątek zamknięty Bardzo polecam usługi, świadczone przez speedqueen. moje pranie pachnie...
~Maciej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2019

Godna polecenia pralnia Samoobsługowa wątek zamknięty Polecam jak najbardziej ! Niby samoobsługowe a obsługa wraźie pytań jest...
~Nicola D
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2018

Serdecznie polecam !!! wątek zamknięty Serdecznie polecam !!! Korzystałam z pralni w Gdyni po raz kolejny. Pralnia...
~Marzena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 października 2018

Suuuuper pranko wątek zamknięty Bardzo sympatycznie. Pan udzielił instruktarzu, obsługa jest intuicyjna....
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 września 2018

Wspaniałe miejsce w Gdańsku wątek zamknięty W 14 kg pralce wyprane zasłony z trzech okien, narzuta na łóżko i inne. W...
~Gdańszczanka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 września 2017

Świetna pralnia! wątek zamknięty Mimo tego, że pralnia jest samoobsługowa to na miejscu podany jest nr...
~Joszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 września 2017

Polecam Speed Queen Gdynia wątek zamknięty Czyste, spokojne miejsce z b.dobrym sprzętem. Pranie zrobisz w przystępnej...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 czerwca 2017

Arkasam - opinia wątek zamknięty udało mi sie wyprać jestem happy 😀
~Arkasam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2017

Właśnie piorę pranie... kolejny raz tutaj wątek zamknięty Bardzo czysto, wręcz pachnąco, pusto ( pewnie na razie ) bezproblemowo,...
~Anna G.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry