Widok
Spełnia oczekiwania 100%
W internecie naczytałem się sporo o BMW R1200GS, ale to nie wystarczało przed zakupem potrzebowałem czegoś więcej, niż poczytania i to dostarczyła mi firma PWM! U dealerów mogłem co najwyżej przejechać kilkaset km na BMW a tutaj wynajem na trasę 6000 km nie stanowił problemu. Otrzymałem wszystkie akcesoria, których potrzebowałem bezpłatnie, a ich lista była naprawdę dłuuuuuga. Obsługa cierpliwie spełniała moje "Zachcianki" odnośnie tankbaga, ekspanderów, kufrów, nawigacji, kabelków ładujących itp itd. Polecam każdemu PWM Pomorska Wypożyczalnia Motocykli, prawdę mówiąc po skorzystaniu z oferty uznałem, iż zakup własnego motocykla mija się z celem, ponieważ rocznie tracić on będzie co najmniej 4000 PLN na wartości + dochodzi czynnik znudzenia się a wypożyczając mam za każdym podejściem inny model, wziąłem już również Varadero, TDM900 i VTX 1800, każdy z nich jest inny i to dopiero pozwala poczuć różnorodność motocykli oraz klimatów jakie są na poszczególnych modelach. Wg mnie jeździć jednym modelem jest to uboga opcja względem odczuć, jakie można mieć po przetestowaniu 15-20 różnych typów motorów. Jak ktoś nie musi kupować albo nie ma gdzie trzymać to PWM trafia w 10tke, Polecam Pav.
Moja ocena
PWM
kategoria: Wypożyczalnie
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6