Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
To ma byc restauracja? wątek zamknięty Pomylenie zamówienia, nie przyniesienie sosow, do przystawki mialy byc...
~Krystian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Godna polecenia wątek zamknięty Bardzo przyjemna restauracja, kelnerzy dbają o gości (obsługiwał nas P....
~Teresa
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, byliśmy obslugiwani prawdopodobnie przez menadżera...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lutego 2018

Omijać! Niegrzeczni! wątek zamknięty Kiedyś Sfinks był przyjemną restauracją, często tam bywaliśmy.Nie wiem co się...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 stycznia 2018

tragedia gastronomiczna - gdzie sie podzial stary dobry Sphinx ??? wątek zamknięty ....tragedia gastronomiczna - gdzie sie podzial stary dobry Sphinx ???...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 października 2017

Bardzo nieprzyjemna obsługa wątek zamknięty Na wstępie, jeden kelner nie był zainteresowany, aby wskazać nam miejsce....
~Adam
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 grudnia 2016

Nie za dobrze wątek zamknięty Od ostatniej wizyty w restauracji Sphinx upłynął trochę ponad rok (nie...
~MG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 września 2016

Ostatnia wizyta w restauracji Sphinx wątek zamknięty Oboje z mężem postanowiliśmy zjeść romantyczna kolację w restauracji Sphinx...
~niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2016

Nie, nie i jeszcze raz nie wątek zamknięty Nie polecam. Byliśmy niedawno (jarmark), spodziewałam się że ceny będą...
~JK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2016

Mikro porcje zimnego syfu z kelnerem czekajacym na napiwek wątek zamknięty Mikro porcje zimnego syfu z kelnerem czekajacym na napiwek, brud nie do...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Polecam wątek zamknięty Jedzenie zawsze dostawałam pyszne,przede wszystkim ciepłe.Obsługa kelnerska...
~Wioleta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Nie polecam wątek zamknięty Byliśmy ze znajomymi w 5osób plus 2letnie dziecko, nikt z obsługi nawet nie...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Karkówka i łosoś pyszne :) i pan kelner tez swietny :) inni powinni brać z...
~W.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 stycznia 2016

szczerze polecam wątek zamknięty Nigdy nie spotkalam sie zeby z daniem było coś nie tak! Zawsze wychodzę...
~smile
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2015

Porażka wątek zamknięty ten lokal jest coraz gorszy. Kelner ma w nosie klienta, jest nieuprzejmy,...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 czerwca 2014

w poszukiwaniu łososia wątek zamknięty Zamówiłam wczoraj zestaw warzyw z łososiem i co otrzymałam??? Warzywa i...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 czerwca 2015

nie polecam wątek zamknięty Ten Sphinx na tle innych w Polsce jakie miałam okazje odwiedzić wypada bardzo...
~jeeli
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 czerwca 2015

polecam wątek zamknięty Po przeczytaniu opinii trochę się bałam pójść do lokalu w obawie co tam...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 listopada 2014

Brak słów wątek zamknięty Jedzenie podawane zimne, braki w menu. Porcje zmalały (dużą porcją naje się...
~endrju
-

dodano: 25 czerwca 2014

Masakra wątek zamknięty Kelner za karę. Zabierał talerze bez pytania o koniec jedzenia. Nigdy nie...
~Darek
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
62

54

wątków

do góry