Widok

Sphinx spadł na psy!

Jeden z najgorszych Sphinxów, w jednym z najładniejszych miejsc w Polsce.
1-szym razem zamówiliśmy shoarmy i dostaliśmy zimne mięso, zimne frytki... a nawet surówki były zimne ;) Ja zrezygnowałem, moja towarzyszka poprosiła o odgrzanie, kelner zapewnił, że przyniesie nową, gorącą porcję. Przyniósł tę samą - zimną, na tak gorącym talerzu, że nie dało się go dotknąć...
Za 2-gim razem chciałem zamówić Sphinxburgera w okienku. Czekałem, czekałem, bo ktoś w środku się przechadzał i coś przyrządzał. Spytałem innego kelnera czy okienko w ogóle jest czynne, usłyszałem że tak i kolega zaraz podejdzie. Ponownie czekałem i czekałem, aż rzeczywiście z drugiej strony pojawił się kelner, spojrzał na mnie... odwrócił się na pięcie i już nie wrócił.
Skandal i hańba, zamknąć ten lokal!
Moja ocena
Sphinx kategoria: Restauracje
obsługa: 1

menu: 4

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem ostatnie 2 lata sieć Sphinx w Gdańsku wszędzie jednakowo obniżyła loty, jedzenie nie jest już takie smaczne,szczególnie w madisonie i w manhatanie jest beznadziejnie z jakością mięsa, wszystkiego dają o połowę mniej a surówek to już w ogóle 1/3 tego co było, talerz widać przez szczyptę kapusty, a ostatnio nawet po przyniesieniu posiłku kelner powiedział, że nie ma już bułek co moim zdaniem powinien powiedzieć przy odbieraniu zamówienia a nie po fakcie bo lubię te bułki i liczę na nie w tym lokalu. Od zawsze wkurzało mnie też nachalne wymuszanie napiwku stawianiem kilku mini cukierków na spodeczku z paragonem...
to im powinno być głupio wywierać taką presję na klientach!
no i żałują sosów jak zamówiłam z mężem 2 oddzielne dania i do każdego miał być zestaw sosów to czemu przyniósł tylko jeden zestaw. Z góry zakłada że się podzielimy?? Źle się tam czuję i nie zamierzam tam już chodzić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry