Widok

Spider-Man: Całkiem nowy dzień

Spider-Man: Całkiem nowy dzień Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Spider-Man: Całkiem nowy dzień.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny

Dla mnie najlepsza część. Nieprzewidywalnie, mądrze, wzruszająco, zaskakująco. To jeden z moich najlepszych filmów tego roku. Drugi to "Odyseja".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykły film o bohaterach

Generalnie fabuła prosta jak cep i nawet jak Spiderman się dowiaduje, o co tu na serio chodzi można się tego domyślić z dużym wyprzedzeniem, dla fanów nieskomplikowanych filmów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepszy film o Człowieku Pająku

Nie oceniaj książki po okładce.
To motto dobrze pasuje do filmu Spider-Man Całkiem nowy dzień.
Sam trailer był słaby i miałem sobie ten film odpuścić. Ale sprawdziłem, że w najlepszej bazie o filmach imdb.com ma zadziwiająco wysokie oceny. Również koledzy Młodego Człowieka chwalili. No to poszliśmy, choć byłem nastawiony na wynudzenie się przez ponad 2 godziny. A tu naprawdę miła niespodzianka. To chyba najlepszy filmowy obraz o Człowieku Pająku, przeznaczony nie tylko dla nastolatków, ale i dorosłych. Ba! Film potrafi nawet wzruszyć. Gra aktorska bardzo dobra. Fabuła oczywiście wyssana z palca, ale nałożono na nią problemy młodego bohatera, kwestie przyjaźni, miłości i odpowiedzialności za drugiego człowieka więc film oprócz tego, że jest kinem akcji, jest też czymś więcej. Fajna muzyka, ewidentnie zerżnięta z Matriksa, podobnie jak niektóre sceny walki, ale to dobrze, zgodnie z zasadą: kopiując zwycięzcę, sami stajemy się zwycięzcami.
Polecam! Ocena 8 pkt na 10.
Ps. Warto poczekać do samego końca napisów. Będzie niespodzianka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Drugie życie (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Drugie życie . Przeczytaj o filmie.

O czym sobie nie mówimy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: O czym sobie nie mówimy . Przeczytaj o filmie.

Koniec ulicy Dębowej (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Koniec ulicy Dębowej . Przeczytaj o filmie.

do góry