Widok
Też nie polecam lekarza augustyniaka. Ja na kliniczna zostałam przewieziona z Redłowa od swojego prowadzacego lekarza dr. Zółtowskiego. Ten wasz z klinicznej przez 4 godziny nie maił czasu przyjsc mnie zbadac zeby stwierdzic ze mam juz rozwarcie a bylam w 27 tycogni i przez niego o maly wlos bym nie stracila synka tylko jego wola zycia pomogla i po 3 miesiacach wyszedl do domkua tego augustyniaka to bym powiesiła!!!
Przepraszam ze sie tu wtracam, ale NIE POLECAM tego lekarza (Augustyniak)!!!
Dziewczyny strzezcie sie ten lekarz oszukuje!!! zarowno klientki jak i NFZ poprzez zlecanie falszywych badan. Mnie naciagnal na kilka badan i leczenie, oczywiscie odplatnie mimo ze bylam u niego w Starogardzie na ksiazeczke, na cos co niby na NFZ sie nie da a okazalo sie ze sie da u innego lekarza. Targowal sie ze mna od 200 zl, a jak mu powiedzialam ze mnie nie stac to chcial coraz mniej. U innego lekarza zrobilam za darmo!
A moja kolezanke skolei przyjal prywatnie w oczywiscie przychodni (NFZ) zupelnie na cos innego, a teraz dziewczyna dowiedziala sie przez przypadek ze nie moze zrobic nieodplatnie cytologii bo ten pan nie robiac jej tego badania podal ja w systemie i skasowal oczywiscie za to pieniazki.
Dziewczyny strzezcie sie ten lekarz oszukuje!!! zarowno klientki jak i NFZ poprzez zlecanie falszywych badan. Mnie naciagnal na kilka badan i leczenie, oczywiscie odplatnie mimo ze bylam u niego w Starogardzie na ksiazeczke, na cos co niby na NFZ sie nie da a okazalo sie ze sie da u innego lekarza. Targowal sie ze mna od 200 zl, a jak mu powiedzialam ze mnie nie stac to chcial coraz mniej. U innego lekarza zrobilam za darmo!
A moja kolezanke skolei przyjal prywatnie w oczywiscie przychodni (NFZ) zupelnie na cos innego, a teraz dziewczyna dowiedziala sie przez przypadek ze nie moze zrobic nieodplatnie cytologii bo ten pan nie robiac jej tego badania podal ja w systemie i skasowal oczywiscie za to pieniazki.
dr. Maciejewski gdynia obrońców wybrzeża i fikakowo
mejbi uważaj na dr grzybowska - duzo osób z niej rezygnuje - babka nie ma pojecia o prowadzeniu ciazy - masz prawo miec własne zdanie ja tylko ostrzegam.
poczytaj szczególnie końcówke tego watku , nawet osoby z lekarskiego środowiska przyznaja racje ze ta kobieta nie nadaje sie do prowadzenia ciazy, na patologi w redłowie to samo zdanie o niej maja , w evi medzie na krzywej cukrowej tez spotkałam dziewczyne i gadalismy tez zrezygnowała i nawet podała nazwisko lekarza do ktorego przeniosła sie w evi medzie, jak dużo jej pacjetek.
http://forum.trojmiasto.pl/Jakiego-lekarza-qinekologa-polecacie-z-Evi-Med-Gdynia-t69099,1,16.html?hl=grzybowska#hl
Ja jakbym dalej słuchała jej bzdur to napewno nie byłabym dzisiaj w 8 m-cu ciąży.
mejbi uważaj na dr grzybowska - duzo osób z niej rezygnuje - babka nie ma pojecia o prowadzeniu ciazy - masz prawo miec własne zdanie ja tylko ostrzegam.
poczytaj szczególnie końcówke tego watku , nawet osoby z lekarskiego środowiska przyznaja racje ze ta kobieta nie nadaje sie do prowadzenia ciazy, na patologi w redłowie to samo zdanie o niej maja , w evi medzie na krzywej cukrowej tez spotkałam dziewczyne i gadalismy tez zrezygnowała i nawet podała nazwisko lekarza do ktorego przeniosła sie w evi medzie, jak dużo jej pacjetek.
http://forum.trojmiasto.pl/Jakiego-lekarza-qinekologa-polecacie-z-Evi-Med-Gdynia-t69099,1,16.html?hl=grzybowska#hl
Ja jakbym dalej słuchała jej bzdur to napewno nie byłabym dzisiaj w 8 m-cu ciąży.

Ja chodzialm w ciazy do Ewy Letkiewicz i teraz tez chodze, super lekarz i super kobieta - mila i pomocna, zawsze trafiala u mnie z diagnoza i lekami. W ciazy mialam nagle nadcisnienie indukowane ciaza - wychwycila bardzo szybko i trafila z lekiem. Po ciazy mialam problemy i tez trafila z 2 lekami i jest ok - w 10 dni, a meczylam sie ponad dobry miesiac...
Przyjmuje prywatnie na Placu Kaszubskim i na NFZ w Przychodni Dzialki Lesne.
Przyjmuje prywatnie na Placu Kaszubskim i na NFZ w Przychodni Dzialki Lesne.
stokrotka rejstracja jest jedna do obu gabinetów nr tel 058 620 22 02 w godz od 9-11 na fikakowie adres gabinetu ul. zwinisławy 6 .
Ostrzegam tylko ,że od poniedziałku idzie na tydzien na urlop - gabinet zamkniety.
Ale dla mnie lekarz naprawdę warty polecenia , nie bagatelizuje żadnych objawów, dzięki niemu juz niedługo będe cieszyc sie swoim maluchem.

Ostrzegam tylko ,że od poniedziałku idzie na tydzien na urlop - gabinet zamkniety.
Ale dla mnie lekarz naprawdę warty polecenia , nie bagatelizuje żadnych objawów, dzięki niemu juz niedługo będe cieszyc sie swoim maluchem.

Byłam kiedyś (prywatnie) u jednego o nazwisku Pawłowski wszystko fajnie tylko nie zauważył że jestem w ciąży (miał USG które h... pokazywało a kosztowało 80 zł,nie zapłaciłam)a pracowałam wtedy w sklepie spoż-monopol i targałam skrzynki z piwem ..... Na szczęście wszystko ok i córcia śliczna,zdrowa panienka :)
Ja przez jakiś czas chodziłam do Olszewskiego miał gabinet we wrzeszczu a na nfz przyjmował na klinicznej w gabinecie dla ciężarnych z cukrzycą. Mimo, że wykrył wadę u mojego dziecka, to dalej naciągał już tylko na kasę - specjalnie stawiając złą diagnozę. Wydałam fortunę. Ostatecznie trafiłam do przychodni przy szpitalu wojewódzkim. Niestety nie pamiętam nazwiska lekarza. Ale znał się na rzeczy, mogłam dzwonić o każdej porze dnia i nocy.
Dr Doering miał za to wykonać usg potwierdzające wadę płodu i nic nie wykrył. Mimo, że wada była duża....Nawet nie spojrzał na wcześniejsze wyniki usg.
Na moje nieszczęście robił mi też cesarkę....ale to już osobna historia.
Z panią Letkiewicz też miałam przyjemność lub nieprzyjemność. Pomylić atak woreczka żółciowego z porodem to już jest po prostu rewelacja!
Dr Doering miał za to wykonać usg potwierdzające wadę płodu i nic nie wykrył. Mimo, że wada była duża....Nawet nie spojrzał na wcześniejsze wyniki usg.
Na moje nieszczęście robił mi też cesarkę....ale to już osobna historia.
Z panią Letkiewicz też miałam przyjemność lub nieprzyjemność. Pomylić atak woreczka żółciowego z porodem to już jest po prostu rewelacja!
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
* Andrzej Zinkiewicz - Przychodnia na Jagiellońskiej
- Endo-med na Opolskiej i na Subisława
* Piotr Chmielewski - Swissmed i jeszcze przyjmuje gdzieś w Gdyni
* Juliusz Kobierski - Swissmed i chyba Invicta.
- Endo-med na Opolskiej i na Subisława
* Piotr Chmielewski - Swissmed i jeszcze przyjmuje gdzieś w Gdyni
* Juliusz Kobierski - Swissmed i chyba Invicta.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
lekarz med. Ewa Żmudzińska - ginekolog, Pani doktor pracuje w Invicta w Medisonie, posiada własną praktykę lekarską w Żukowie na Gdyńkiej wizyta 100zł, pracuje w szpitalu na Klinicznej i w Kartauzach - ja uczęszczałam do niej prywatnie - konkretna babka, Rodziłam na Klinicznej i choć Pani doktor nie było podczas mojegi porodu miałam z nią kontakt telefoniczny- wiem, też że pilotowała mój poród i dowiadywała się na bierząco jak potępuje...nawet przyłała innego lekarza do mnie na pooperacyjną by prawdził czy wszytko jest ok i czy czaami nie potrzebuję dodatkowo znieczulenia..Także jak najbardziej polecam!
ja przez całą ciąże chodziłam do lek. med. Michał Szafran z ul. Platynowej 2 C/1, pracuję na Oddziale Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku, za wizytę płaciłam 110 zł, a usg ma 4D... naprawdę polecam tego ginekologa, czułam się przy nim bezpiecznie a to chyba najważniejsze, zawsze mogłam na niego liczyć i o każdej porze dzwonić, człowiek z bardzo wysoką kultura osobistą...
Ja bardzo i to bardzo serdecznie wam polecam doktora ADAMA ŻÓŁTOWSKIEGO z Gdyni!!! Lekarzem jest swietnym i naprawde zna sie na swoim zawodzie. uratował mnie przed strata synka w 10 tygodniu ciazy i od 21 tygodnia lezalam na jego oddziale w szpitalu w redlowie bo juz zaczely sie skorcze. Opiekowal sie znakomicie, przychodził osobiscie i rozmawiał jak sie czujesz normalnie czulam sie jakbym miala opikuna swojego. Zaczely mi wodu odchodzic to tez widzila jak szybko działac ale wymogi szpitalne kazaly mnie na Kliniczna przeiwść i to był błą. Dzwomiłam do doktora adama z placzem ze sie mna nie opiekuja ze nic ich nie obchodze i co skutkiem bylo szybkie ciecie i dopiero reanimacja pomogła mojemu sunkowi życ!!
Doktor Adam zasze był pomocny!! nawet w nocy odbierze ci teleofn!! Gdybym wiedziala ze tak bedzie na Klinicznej to bym wolała zostac w redłowie, zeby mnie kuli codziennie i robili wszystko co by chcieli i zeby maluszka przewiezli na kliniczna po porodzie ale przepisy!!!
Naprawde pan Adam ZÓŁTOWSKI jest godn polecenia!! Potrafił na Kliniczna dzwonic sie pytac o mnie co ia jak jak dzieciatko!!! To jest lekarz.
Przyjmuje na WSL oksywie, ul,grudzińskiego w poniedzialki od 14:00 i ma gabinet prywatny na Pogórzu górnym, Wrzocicie w wyszukiwarke AdaM żółtowski to wam wyskozy!!! naprawde polecam gorąco!!
Doktor Adam zasze był pomocny!! nawet w nocy odbierze ci teleofn!! Gdybym wiedziala ze tak bedzie na Klinicznej to bym wolała zostac w redłowie, zeby mnie kuli codziennie i robili wszystko co by chcieli i zeby maluszka przewiezli na kliniczna po porodzie ale przepisy!!!
Naprawde pan Adam ZÓŁTOWSKI jest godn polecenia!! Potrafił na Kliniczna dzwonic sie pytac o mnie co ia jak jak dzieciatko!!! To jest lekarz.
Przyjmuje na WSL oksywie, ul,grudzińskiego w poniedzialki od 14:00 i ma gabinet prywatny na Pogórzu górnym, Wrzocicie w wyszukiwarke AdaM żółtowski to wam wyskozy!!! naprawde polecam gorąco!!
polecam zinkiewicza wspaniały lekarz nfz jagiellońska , plus prywatnie endomed
nie polecam pawłowskiego burak i prostak, do tego zastępował raz mojego lekarza i w ósmym miesiącu stwierdziła, że mogę wracać do pracy mimo, że źle się czułam krwawienia plus ostre zapalenie pęcherza potwierdzone badaniami i wizytą na pogotowiu, bo jak to określił "dobrze Wyglądam" koniec cytatu koszmar
nie polecam pawłowskiego burak i prostak, do tego zastępował raz mojego lekarza i w ósmym miesiącu stwierdziła, że mogę wracać do pracy mimo, że źle się czułam krwawienia plus ostre zapalenie pęcherza potwierdzone badaniami i wizytą na pogotowiu, bo jak to określił "dobrze Wyglądam" koniec cytatu koszmar