Widok
Spokój i zrozumienie
Przedszkole Bystrzaki powitały nas pogodną i pełną ciepła atmosferą.
Rozwój mojego dziecka jest dla mnie najważniejszy a program edukacyjny bystrzaków , pozwala w pełni realizować zalecany program edukacyjny.
Zajęcia dodatkowe ok – tenis, basen, rytmika, taniec i karate. Jest w czym wybierać a dziecko naprawdę lubi w nich uczestniczyć.
Miłą niespodzianką dla mojego synka było boisko do gry w piłkę nożną które znajduję się na terenie przedszkola. Ogromny plac zabaw na którym dzieci odnajdują wiele frajdy.
Dużym plusem jest przystępność cen które można wybrać z wielu wariantów.
Moje dziecko bardzo dobrze się rozwija oraz zdobywa wiedzę poprzez zabawę.
Opieka nad dziećmi jest wyjątkowa – prowadzona w charakterze spokoju i zrozumienia.
Dałem bystrzakom kredyt zaufania jak wiele moich przyjaciół!
POLECAM
Rozwój mojego dziecka jest dla mnie najważniejszy a program edukacyjny bystrzaków , pozwala w pełni realizować zalecany program edukacyjny.
Zajęcia dodatkowe ok – tenis, basen, rytmika, taniec i karate. Jest w czym wybierać a dziecko naprawdę lubi w nich uczestniczyć.
Miłą niespodzianką dla mojego synka było boisko do gry w piłkę nożną które znajduję się na terenie przedszkola. Ogromny plac zabaw na którym dzieci odnajdują wiele frajdy.
Dużym plusem jest przystępność cen które można wybrać z wielu wariantów.
Moje dziecko bardzo dobrze się rozwija oraz zdobywa wiedzę poprzez zabawę.
Opieka nad dziećmi jest wyjątkowa – prowadzona w charakterze spokoju i zrozumienia.
Dałem bystrzakom kredyt zaufania jak wiele moich przyjaciół!
POLECAM
Moja ocena
Misie Tulisie
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6