Widok
w zime mozesz pojechac na lysa gore do sopotu posmigac na snowboardzie lub nartach jak wolisz, w lato to niedaleko sa chalupy :) mozesz tam posmigac na kite'cie :) z takich bardziej przyziemnych to gala czy kosz to standard, ja np. caly czas smigam na basen i tancze dancehall :) robia tez takie zajecia ze strechingu (rozciaganie) fajna sprawa. w oliwie masz fajna scianke wspinaczkowa "Elewatory"... albo poprostu rowerem wzduz morza z gdanska do gdyni i spowrotem... moglbym ci tak wymieniac w nieskonczonosc :P
we're live a life of joy, not a life of sarrow...
ja mam czas, więc możesz wymieniać w nieskończoność, tym bardziej że jestem tu nowe, ale już mi przybliżyłeś nieco jak aktywnie spędzić dzień. A jeśli chodzi o rowerki to jakieś fajne trasy polecasz ? Może jakaś ciekawa strona o trasach rowerowych bo słyszałem, że w trójmieście i okolicach sporo ich jest...
WYbierz się do aquaparku jesli CI sie nudzi :) Caly dzien zabawy w wodzie ;) Ja ide z kolezanka w nastepny weekend. Udalo nam sie kupic bilety calodzienne na ogloszeniach trojmiasta za 35zl :) Moge Ci podac maila jak chcesz to sie skontaktuj z ta osoba patryks@10g.pl Powinien jeszcze miec bilety bo widzialam ze jeszcze nie zdjal ogloszenia z trojmiasta http://ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-inne/calodniowe-bilety-aquapark-sopot-ogl2377071.html
Jesli sie zdecydujesz to daj znac kiedy idziesz... moze spotkamy sie na miejscu ;))
Milej zabawy i pozdrawiam :)
Kasia
Jesli sie zdecydujesz to daj znac kiedy idziesz... moze spotkamy sie na miejscu ;))
Milej zabawy i pozdrawiam :)
Kasia
Jakbyś wiedziała ile mam lat to nie proponowałabyś aquaparku...dziewczynko :)
Po drugie szukam aktywnego sportu a nie wylegiwania się w ciepłej wodzie, czy zjeżdżania rwącą rzeką...rozumiesz pojęcie aktywny ? Czy rodzice jeszcze nie nauczyli?
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie wybrałem na razie rower i w Gdańsku ligę trawiastą Red Box Soccer.
Temat uważam za zamknięty :)
Po drugie szukam aktywnego sportu a nie wylegiwania się w ciepłej wodzie, czy zjeżdżania rwącą rzeką...rozumiesz pojęcie aktywny ? Czy rodzice jeszcze nie nauczyli?
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie wybrałem na razie rower i w Gdańsku ligę trawiastą Red Box Soccer.
Temat uważam za zamknięty :)
Heej, mógłbyś polecić jeszcze kilka miejscówek? :) Tak się składa że wybieram sie z przyjaciółmi na długi weekend do Trójmiasta i hotele w Gdańsku już mamy zarezerwowane, ale pozostaje jeszcze kwestia atrakcji i miejsc, ktore mozna odwiedzić wieczorami, żeby sie pobawić :D Z góry dziękuję :)
jest sporo miejsc zelzy jaka pora roku ja w zimie trenuje mma,krav mage oto moja strona http://kravmaga-open.pl/ a w lecie czesto rower lub rolki :)