Widok

Sposób na nudę. Jaki Sport ?

Witam. Jakiś czas temu przeprowadziłem się do Trójmiasta. Jakie sporty można tutaj uprawiać, co polecacie ?Mogą być też inne formy rozrywki...tańce...lub cokolwiek:) Nie boję się wyzwań, gdyż jestem osobą bardzo aktywną :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zime mozesz pojechac na lysa gore do sopotu posmigac na snowboardzie lub nartach jak wolisz, w lato to niedaleko sa chalupy :) mozesz tam posmigac na kite'cie :) z takich bardziej przyziemnych to gala czy kosz to standard, ja np. caly czas smigam na basen i tancze dancehall :) robia tez takie zajecia ze strechingu (rozciaganie) fajna sprawa. w oliwie masz fajna scianke wspinaczkowa "Elewatory"... albo poprostu rowerem wzduz morza z gdanska do gdyni i spowrotem... moglbym ci tak wymieniac w nieskonczonosc :P
we're live a life of joy, not a life of sarrow...
ja mam czas, więc możesz wymieniać w nieskończoność, tym bardziej że jestem tu nowe, ale już mi przybliżyłeś nieco jak aktywnie spędzić dzień. A jeśli chodzi o rowerki to jakieś fajne trasy polecasz ? Może jakaś ciekawa strona o trasach rowerowych bo słyszałem, że w trójmieście i okolicach sporo ich jest...
WYbierz się do aquaparku jesli CI sie nudzi :) Caly dzien zabawy w wodzie ;) Ja ide z kolezanka w nastepny weekend. Udalo nam sie kupic bilety calodzienne na ogloszeniach trojmiasta za 35zl :) Moge Ci podac maila jak chcesz to sie skontaktuj z ta osoba patryks@10g.pl Powinien jeszcze miec bilety bo widzialam ze jeszcze nie zdjal ogloszenia z trojmiasta http://ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-inne/calodniowe-bilety-aquapark-sopot-ogl2377071.html

Jesli sie zdecydujesz to daj znac kiedy idziesz... moze spotkamy sie na miejscu ;))

Milej zabawy i pozdrawiam :)
Kasia
dzięki bardzo, chociaż co prawda ostatnio ciężko z czasem, więc na tą chwilę aquapark odpada, ale robi się powoli cieplutko i już niedługo będzie można chociażby pobiegać :)
a widzę ze z ciebie to taka maruda - niby szukasz sposobu na nude,nie boisz sie wyzwan i takie tam pierdy - ale jak dziewczyny proponują zabawę w aqaparku to nie dziekuje bo czasu nie ma - boszze dziecko - łopatka i spadówa do piaskownicy
Jakbyś wiedziała ile mam lat to nie proponowałabyś aquaparku...dziewczynko :)

Po drugie szukam aktywnego sportu a nie wylegiwania się w ciepłej wodzie, czy zjeżdżania rwącą rzeką...rozumiesz pojęcie aktywny ? Czy rodzice jeszcze nie nauczyli?

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie wybrałem na razie rower i w Gdańsku ligę trawiastą Red Box Soccer.

Temat uważam za zamknięty :)
możesz uważać do woli , wybrałes rower? good mam nadzieje że trzykołowy chłopcze :D a nawiasem mówiąc od niedawna w gdańsku - pewnie z wiochy żeś przyjechał i do kobiet bez kultury się zwracasz - wracaj do obory a kysz !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
daj spokój - przecież widać ze to gej
Jak to kobietka, dostała kosza od chłopaka i od razu pokazuje swoje pazury. Wszystkie laski są takie same :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zejdzcie z chlopaka! tacy goscinni jestesmy w gdansku? a nie moze tylko tu na forum... zal mi dupe sciska...
we're live a life of joy, not a life of sarrow...
Może jakieś style walki? :) Ja teraz szukam jakiegoś ciekawego klubu z Capoeirą. Może tenis, rolki? Tutaj są zaznaczone ścieżki rowerowe http://mapa.trojmiasto.pl/?dzial=rowery . Życzę powodzenia! ;)
I pięknie...rowerek :) Widzę, że Trójmiasto posiada sporo szlaków rowerowych, jest w czym wybierać. Dzięki
Trójmiaston słynie ze swoich szlaków rowerowych :)
Marsze/biegi na orientacje :) Trochę ich jest w okolicach Trójmiasta.
Wiesz co ? Mieszkam w Sopocie właściwie wszędzie mam blisko, uprawiam różne sporty, czynnie spędzam czas ale w trójmieście fajnie można spędzić czas na kręgielni, jest konkurencja fajne są miejsca i można pograć a nawet coś wypić i ogólnie luz, spróbuje tego ja polecam co jakiś czas warto ;)
Rower!!!
Zajrzyj na tutajsze forum Rowery, oraz na www.rwm.org.pl

Heej, mógłbyś polecić jeszcze kilka miejscówek? :) Tak się składa że wybieram sie z przyjaciółmi na długi weekend do Trójmiasta i hotele w Gdańsku już mamy zarezerwowane, ale pozostaje jeszcze kwestia atrakcji i miejsc, ktore mozna odwiedzić wieczorami, żeby sie pobawić :D Z góry dziękuję :)

jest sporo miejsc zelzy jaka pora roku ja w zimie trenuje mma,krav mage oto moja strona http://kravmaga-open.pl/ a w lecie czesto rower lub rolki :)

Ultimate Frisbee! Gdański klub sportowy Ultimatum Gdańsk w sobotę (27 kwietnia) przeprowadza nabór do drużyny. Rekrutacja odbędzie się na sztucznej murawie przy Grunwaldzkiej 244 (Gdański Zespół Schronisk i Sportu Szkolnego). Zapraszamy. :)

Inne tematy z forum Sport

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

do góry