Widok

Sposób na wągry...?

Dziewczyny macie sprawdzone sposoby na wągry? mam z nimi problem w okolicy nosa... ;/ najpierw robię peeling, potem nakładam żel clean&clear przeciw wągrom, zmywam go a na koniec nakładam maseczkę oczyszczającą z avonu, taką którą się zdejmuje jak woreczek foliowy po wyschnięciu. Stosowałam parówki nic nie pomaga. Mam dużo małych dziurek na twarzy i nie wiem jak to zatrzymać. Po tym co robię jak napisałam u góry mam twarz gładką i czystą 1-3 dni. ;/ a żele stosuję codziennie, peelingu nie mogę ponieważ robię sama swój z kawy i jest dosyć ostry ale inne te które można stosować codziennie do twarzy są za słabe. pomocy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja co prawda nigdy nie miałam takich problemów, ale w okresie dorastania używałam mydło siarkowe- kupisz w każdej aptece, w niektórych supermarketach, Kosztuje nie wiele, warto spróbować
dziękuję wypróbuję... :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

do góry