Widok
Moje wysublimowane poczucie humoru odbiło się od twardego muru:(
Wytłumaczony żart, przestaje być śmieszny, ale niech będzie.
Użyłeś słowa "wolna" w znaczeniu nie będąca w związku. Ja w swojej odpowiedzi użyłem tego samego słowa jako określenia prędkości.... zresztą nie ważne:(
Wytłumaczony żart, przestaje być śmieszny, ale niech będzie.
Użyłeś słowa "wolna" w znaczeniu nie będąca w związku. Ja w swojej odpowiedzi użyłem tego samego słowa jako określenia prędkości.... zresztą nie ważne:(
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Może ktoś ma ochotę na http://www.vclub.com.pl/?
Nie to wyjątkowo nie ma być spontan. Tylko celowe planowane wyjście, żeby ktoś poza grupą spontan też miał szansę dołączyć. Bo my już z TB wiemy że na spontan to możemy liczyć w swoim gronie bo większość ludzi tu boi się spontanicznych spotkań i zaczyna chować głowę w piasek.
TB, kurczak, nie mogę się tych 18tu doliczyć :p
TB, kurczak, nie mogę się tych 18tu doliczyć :p
Takie są już zasady tego forum. Wszyscy mówią że chcą się spotkać, później połowie nie pasuje czas i miejsce, a na spotkaniu są cztery osoby bo reszta musiała przeprowadzić staruszkę przez jezdnie, czy coś im wypadło - normalna rzecz:)
Spotkań na których było z 15 osób lub więcej, to przez ostatnie 10 lat to pewnie by można policzyć na palcach jednej ręki:P
Zatem, czy to spontan czy nie, efekt jest zawsze ten sam - Ci co mają ochotę to przyjdą, a reszta nie.
Spotkań na których było z 15 osób lub więcej, to przez ostatnie 10 lat to pewnie by można policzyć na palcach jednej ręki:P
Zatem, czy to spontan czy nie, efekt jest zawsze ten sam - Ci co mają ochotę to przyjdą, a reszta nie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"