Widok
Spotkanie samotnych rodziców - 20.10.2013
Jakiś czas temu ukazał się wątek jednego z samotnych ojców. Zainspirowani postami postanowiliśmy zaproponować spotkanie samotnych rodziców ale razem z dziećmi :).
Propozycja spotkania to Oliwa, przy Kuźni Wodnej. Termin - 20 października, niedziela, godzina do ustalenia.
Wiek i płeć rodzica bez znaczenia :). Każdy mile widziany - rodzice będą mieli okazję pogadać a dzieciaki poszaleją :).
Jest jeden wymóg - pozytywne nastawienie :)
Propozycja spotkania to Oliwa, przy Kuźni Wodnej. Termin - 20 października, niedziela, godzina do ustalenia.
Wiek i płeć rodzica bez znaczenia :). Każdy mile widziany - rodzice będą mieli okazję pogadać a dzieciaki poszaleją :).
Jest jeden wymóg - pozytywne nastawienie :)
Czy wolno mi wrzucić kamyczek do ogródka?
Zakładam że spotkanie ma być dla dzieci okazją do zabawy a dla dorosłych okazją do poznania się a nie do szukania partnera/ki. A jeżeli tak to czemu zaproszenie skierowane jest tylko do samotnych rodziców?
Zakładam że spotkanie ma być dla dzieci okazją do zabawy a dla dorosłych okazją do poznania się a nie do szukania partnera/ki. A jeżeli tak to czemu zaproszenie skierowane jest tylko do samotnych rodziców?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
@Cross
Zawsze wolno Ci wrzucić kamyczek do ogródka ;)
Ja tam nikogo nie mam zamiaru legitymować, czy samotny czy nie. Padł pomysł zorganizowania spotkania samotnych ojców, stanęło na towarzystwie mieszanym. To odpowiedź na wątek pewnego samotnego ojca, zastanawiającego się, czy taki rodzic może znaleźć partnera/partnerkę. Z założenia nie jest to oczywiście spotkanie w celu matrymonialnym ;), jeśli jednak ktoś kogoś odnajdzie - będzie miło.
Samotnym rodzicom, w szczególności tym samotnie wychowującym, dość ciężko jest wyjść ze swojej norki do ludzi. Pojawiły się wątki, gdzie szuka się samotnego ojca albo matki samemu będąc rodzicem. Może takie spotkanie sprowokuje te osoby do wyjścia zza ekranu komputera?
Zawsze wolno Ci wrzucić kamyczek do ogródka ;)
Ja tam nikogo nie mam zamiaru legitymować, czy samotny czy nie. Padł pomysł zorganizowania spotkania samotnych ojców, stanęło na towarzystwie mieszanym. To odpowiedź na wątek pewnego samotnego ojca, zastanawiającego się, czy taki rodzic może znaleźć partnera/partnerkę. Z założenia nie jest to oczywiście spotkanie w celu matrymonialnym ;), jeśli jednak ktoś kogoś odnajdzie - będzie miło.
Samotnym rodzicom, w szczególności tym samotnie wychowującym, dość ciężko jest wyjść ze swojej norki do ludzi. Pojawiły się wątki, gdzie szuka się samotnego ojca albo matki samemu będąc rodzicem. Może takie spotkanie sprowokuje te osoby do wyjścia zza ekranu komputera?
No jasne, ja je zabieram z sobą tylko do weterynarza, są kotami niewychodzącymi, więc dla nich każde takie wyjście to naprawdę duży stres i potem odsypianie tego cały dzień.
Ale pochodzą z "rozbitej rodziny", więc w jakiś sposób spełniam warunki bycia samotną matką, choć jest różnica gatunkowa ;)
Ewentualnie mogłabym pozyczyć siostrzenicę, ale za dużo zachodu by było z jeżdżeniem między miastami.
Ale pochodzą z "rozbitej rodziny", więc w jakiś sposób spełniam warunki bycia samotną matką, choć jest różnica gatunkowa ;)
Ewentualnie mogłabym pozyczyć siostrzenicę, ale za dużo zachodu by było z jeżdżeniem między miastami.
Jako, ze watek zalozylam ja, proponuje godzine 13, Kuznia Wodna w Oliwie. Jak ktos nie wie gdzie to, niech się dogada z kims, kto wie :). No i policzcie ile Was bedzie zebyscie nikogo nie pomineli. Mam nadzieje, ze @M-a-j-k-a nie bedzie mi miala za zle, ale moze swoje obecnosci kierujcie do niej.
Jak ja wam zazdroszcze... :(
Jak ja wam zazdroszcze... :(
Uojezó, dopiero mam czas zerknąć co na rzeczy :) Ok, jestem w niedzielę na pozycji a teraz ustawiam się w blokach startowych. Tym razem będę bezdzietny. Godzina jaka? Grilla brać? Kogo zabrać z Gdańska (jadę z Wrzeszcza)? aaaaa mam w aucie dwa foteliki dla maluchów więc nie ma problemu z przewiezieniem takowych.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
no skoro @Mama30plus "wrobiła" mnie w robienie listy obecności to, to czynię :)
1. S&S z córką
2. Człowiek.... - sam
3. ewentualnie ja z córką, bo jeszcze nie wiem, czy będę
jak są inni chętni to piszcie a ja zobowiązuję się do uaktualnienia listy.
1. S&S z córką
2. Człowiek.... - sam
3. ewentualnie ja z córką, bo jeszcze nie wiem, czy będę
jak są inni chętni to piszcie a ja zobowiązuję się do uaktualnienia listy.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Sprostowanie: będę z "dzieckami" więc mogę zabrać dwie, pełnowymiarowe osoby :)
@M-a-j-k-a - nanieś, poproszę, stosowne zmiany :)
@M-a-j-k-a - nanieś, poproszę, stosowne zmiany :)
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
@ wybredny jesteś? ale w jakim sensie? :-))
My tam na randkę nie idziemy, żebyś miał w laskach przebierać i wybierać :D
W sensie, że dojazd z Wielkiego Kacka jest na tyle słaby, że mnie to zniechęca :P Może w przyszłości lepiej Sopot wybierzcie, to będzie wygodnie i dla tych z Gdyni i dla tych z Gdańska :)
My tam na randkę nie idziemy, żebyś miał w laskach przebierać i wybierać :D
W sensie, że dojazd z Wielkiego Kacka jest na tyle słaby, że mnie to zniechęca :P Może w przyszłości lepiej Sopot wybierzcie, to będzie wygodnie i dla tych z Gdyni i dla tych z Gdańska :)
"zdam Ci relację po...."
Majka wszyscy czytający czekają na relację więc może zamieść ją w tym wątku. Chętnie poczytam. :)
"Kurcze, sorry za byka "BÓLEM" :P"
Sam nic się nie martw. Nawet prezydentom się zdarza. :)))
Majka wszyscy czytający czekają na relację więc może zamieść ją w tym wątku. Chętnie poczytam. :)
"Kurcze, sorry za byka "BÓLEM" :P"
Sam nic się nie martw. Nawet prezydentom się zdarza. :)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Należało mi się :) Gdybym swoich trzech groszy nie wcisnęła, nie oberwałabym słownie :D
Zapewniam, że strachliwa nie jestem. Już tu kiedyś wspominałam, że widok braku kończyn nie robi na mnie wrażenia.
Szkoda, że poczucie humoru i wyjście z inicjatywą to wciąż zbyt mało. Na pocieszenie... na pierwszym ognisku też była Nas garstka :)
Zapewniam, że strachliwa nie jestem. Już tu kiedyś wspominałam, że widok braku kończyn nie robi na mnie wrażenia.
Szkoda, że poczucie humoru i wyjście z inicjatywą to wciąż zbyt mało. Na pocieszenie... na pierwszym ognisku też była Nas garstka :)