Widok

Spotkanie

Wykorzystując wzmożony ruch forumowy, może umówilibyśmy się na jakieś spotkanie. Osiołek bardzo chętnie zapolowałby na jakąś samotną ośliczkę, kotkę czy motylicę, w ostateczności nawet może być i samiczka człowieka ;-) Znając realia, ludzką odwagę, potrzebę takich spotkań itp. pewnie i tak przyjdzie Rut, Gdańszczanka, Szczęśliwa, Anty i User. Tak czy tak miło bedzię się spotkać w nowym roku...
...Remember the jester that showed you tears...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i ja jak zwykle w krzakach.
Ale bede czekal na zdjatki.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
a moze ja tez bym przyszla? bo nigdy nie bylam..... sie zastanowie ;) ale jestem raczej na tak :)

a tak na marginesie, zawsze chodzicie sami (forumowiczowie) czy czasami mozna osobe towazyszaca zabrac?
Jeżeli ta osoba będzie samotną dziewczyną lub kobietą to oczywiście ;-) A tak poważnie to każdy może przyjść z kim i czym chce, lub nawet bez kogo i czego chce ;-)
nie, ta osoba nie jest samotna, a tym bardziej nie jest plci samiczej ;)

a tak o to zapytalam, bo nie wiem, jakie sa zasady takich forumowych zlotow.
Żadnych zasad. Jedni przyjeżdżają na rolkach sami w stringach z futerkiem, inni nie przychodzą wcale...
jestem tu nowy i jeszcze zielony ale moze wpadne na to spotkanie. mam nadzieje ze mnie nie wykopiecie :-)

trzy rzeczy przychodza z nienacka milosc smierc i sraczka
A inni siedza w krzakach,obserwuja,komentuja.:)))))))))))

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
ja rowniez bym chetnie przyszedł tylko nie wiem czy bede mial czas bo sesja itp ale jak padnie jakis madry termin to czemu nie ;)

.... Carpe Diem ....
A ja nie pytam, kto chętnie by przyszedł, ale... tylko kto przyjdzie, bo chce obejrzeć gęby innych foumowiczów, poznać kogoś interesującego w realu, odejść na chwilę od kompa, przełamać swoją nieśmiałość i kompleksy itp. :-)))))))))) Kilka spotkań się już odbyło i za każdym razem czytanie wpisów w stylu: "ja bardzo chętnie ale..." jest nudne a poza tym stare przysłowie pszczół mówi: "obiecanki macanki a głupiemu stoi". Więc proszę o wpisy osób naprawdę zainteresowanych, żeby rozpoznać skalę problemu czyli rząd wielkości osób zainteresowanych: np. 100, 10, 1... Jak nie będzie chętnych do poznania, to mam nadzieję, że chociaż spotkamy się w standardowym gronie (z Manorem-Mansonem w krzakach oczywiście) ;-)
A'propos tego pszczelego przysłowia - przypomniałeś mi wczorajsze wystąpienie Zycha w sejmie. :)
Ja też bym chętnie zajrzała... :)
A konkretnie to się wypowiem, jak ktoś zaproponuje przyszły piątek, Wrzeszcz i godzinę 18-ą.
lubię cyfry i litery
Rut napisał(a):

> A konkretnie to się wypowiem, jak ktoś zaproponuje przyszły

> piątek, Wrzeszcz i godzinę 18-ą.

Hehe Rut jaka Ty jestes cwana :P

a co do Zycha to beczka była z niego w sejmie heh z tym ze mu stoi :P

tak jak kiedys co powiedzial przy wlaczonym mikrofonie : k**** nie teraz ! ;P

.... Carpe Diem ....
od jakiegos czasu sama sie czailam zeby to zaproponowac, ale zabraklo odwagi;) i mnie wyreczyles.

mam tylko obawy, ze przyjdzie grono stalych bywalcow i wtedy by mi jakos glupio bylo...hmm...trudny orzech do zgryzienia;)
wiec moje pytanie- moze uda sie wyciagnac jeszcze kogos kto do tej pory nie uczestniczyl w takowym spotkaniu, zawsze bedzie razniej w wiekszym stadzie;-))))
ale dalej twierdze ze to bardzo dobry pomysl i jestem zdecydowanie na TAK:)
Wyciagnij mnie, będę udawał dziewicę ;-) A jak mieszkasz gdzieś w pobliżu Gdyni to nawet mogę zapewnić transport...
Zawsze spotykacie się w Gdańku :P A czemu raz nie można spotkać się w Gdyni???Z chęcią przyszłabym,bo mam "wolne" do końca miesiąca,ale nie od pracy :).
Ja proponuję Gdynię :)
image

gizmo napisał(a):

> Wyciagnij mnie, będę udawał dziewicę ;-) A jak mieszkasz gdzieś
> w pobliżu Gdyni to nawet mogę zapewnić transport...

ojjjj Osiolku, a co ja bym miala robic z dziewica??!!!;)) chyba musialabym z kolei poudawac smoka:/
a w Gdyni nie mieszkam, ale bardzo dziekuje ze zaproponowales transport;) (chociaz to bardzo ryzykowne obce osoby podwozic, nigdy nie wiesz na kogo trafisz, wrrrrrrrr;P
a mnie to lotto piszcie gdzie i kiedy a bede i spoko wodza ja tez nowy

I tak w ciemno chcesz się spotkać z bestiami forum trójmiasto???Nie boisz się image ?

nie boje sie niczego to wy powinniscie sie telepac ze strachu ;-)

Zawsze jest w Gdańsku bo dzięki temu można liczyć chociaż na kilka osób.
A co do tych obietnic, to ostatnio kilka osób też krzyczało że gdyby termin był o tydzień póżniej to by byli....termin został przesuniety a oni i tak się nie pojawili...Podaj gizmo czas i miejsce, kto ma być to będzie.
Nikt nikogo nie zmusza, kto chce ten przychodzi, nie wiem po co są te obietnice bezpokrycia.

Pozdrawiam

"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"