Widok

Spotkanko :)))))))

No to kiedy się spotykamy ???????????????????? :)))))))))))))

...Remember the jester that showed you tears...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O prosze prosze nareszcie jestes:)))
a dziękuję, dziękuję... obiecałem przecież, że jakiś prawdziwy mężczyzna pojawi się wreszcie w 3mieście ;))))))

może na słońce poczekamy z tym spotkaniem żeby nad moriem sobie posiedzieć???
gdzie się osiedliłeś?
Gdańsk - Sopot - Gdynia?

na spotkanko jak zwykle chętnie ... dajcie tylko znak gdzie i kiedy :)
pozdro :)
Zabianka... (nie mam polskich liter na tym komputerze) - przy deptaku niedaleko SKM... ucze sie nie jezdzic do pracy samochodem, nawet sobie bilet miesieczny kupilem na SKM... powoli sie asymiluje - juz zaczalem regularnie biegac po plazy albo do molo w Sopocie albo w druga strone do stoczni... szkoda, ze wciaz nie mozna sie po pracy poopalac bo za zimno, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie prawdziwe lato. Co do spotkania forumowego nad morzem to spotykalismy sie kiedys w "starym" skladzie (przez bardziej zakompleksionych forumowiczow zwanym elita) w knajpce, ktora obecnie nazywa sie Chilli Willi (kiedys Bacowka) - http://www.chillywilly.pl/

tez tak mysle :)))))

Ech... wspomnień czar :).
Czy myślicie o spotkaniu jeszcze w tym tygodniu/weekendzie?

lubię cyfry i litery
mysle, ze zostalo zbyt malo czasu, zeby zebrac ludzi... moze umowmy sie wstepnie na przyszly piatek ???
fajnie by bylo gdyby sie pojawili oprocz "terazniejszych" forumowiczow rowniez Anty, Gdanszczanka, Szczesliwa... no i oczywiscie jakas "swieza krew" ;))))))))))))))

Ale trafiłes z ta Żabianką hihi fajne osiedle mieszkałam tam od urodzenia:))))I nadal czesto tam bywam:)))Morze masz dosc blisko tak jak chciałes a co z widokiem?
pomiedzy moim blokiem a nastepnym jest taki maly "park" wiec widze drzewa... pewnie jak opadna liscie to bedzie gorszy widok ;)))))))))

gizmo napisał(a):

> sobie bilet miesieczny kupilem na SKM...

to do zobaczenia w SKM ;)
a moze rowniez na spotkaniu forumowym ? :))))

Gizmo przyznaj, Ty na ten bilet będziesz panny wyrywał!
oj wyrwalbym, wyrwal... a najlepiej juz na cale zycie... ta ciagla samotnosc zrobila taka dziure w moim sercu, ze juz go prawie nie ma... musze sie spieszyc ;)))))))))))

a jak tam zdrowko ?

A dziękuję, już lepiej.
Poprawia mi się zwłaszcza kiedy czytam takie zabawne teksty, jak ten powyżej. ;))))))) Dziura w sercu, no wiesz! :D
ciesze sie ze przyczynilem sie do poprawienia Twojego nastroju, ale ta dziura jest tam naprawde... ;)))
i kazdy kolejny konczacy sie zwiazek w moim zyciu ja powieksza... chwilami boje sie, ze nie bede juz mial sily zaczynac kolejny raz... mam juz chyba dosc przeprowadzek, zmian pracy, zmian mieszkan, zmian partnerek... robie juz to wszystko tak odruchowo, ze zaczelo mnie to przerazac... czy ja jeszcze wogle mam szanse na wypuszczenie korzeni i zakorzenienie sie... :))))))

A czy poza stadem baranów jest miejsce dla zakorzenionych, szczęśliwych, rodzinnych samców?

Wracając do tematu spotkania - może uda mi się przyprowadzić trochę "świeżej krwi", o ile sama wygospodaruję trochę czasu. Chciałabym, dawno Szanki nie widziałam.

Szanka, gdzie jesteś?!
Znam ludzi ktorzy jak juz przyjechali do Gdańska to nie chca stad wyjezdzac...a ty sam nie jestes przeciez kogos juz tu znasz ...
znac to za malo... ;)

do góry