Widok
Sprawdzam!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem zwolennikiem DOBREJ komunikacji miejskiej. Chciałbym również powiedzieć, że z trójmiejskiej komunikacji nie korzystam, bo nie jest dobra. Ona nie jest nawet średnia. Wolę chodzić z buta, lub wziąc taxi/ubera. Raz na pół roku sprawdzam jak to wygląda i testuję. SKM, tramwaj, autobus. Dzisiaj był właśnie ten dzień.
Wniosek mam ten sam co zawsze - ...
więcej
Wniosek mam ten sam co zawsze - ...
więcej
Mamy stosunkową dobrą komunikację w stosunku z innymi krajami gdzie autobusy są dużo rzadziej. Nperaz na 30 min i kierowca nie musi się zatrzymywać na przystanku jeżeli stwierdzi że jest przepełniony na dany moment. Do tego brak jakichkolwiek wiat przystankowych czy choćby ławki. Co do smordu. No cóż. To kwestia wychowania ludzi a nie przewoznika. Ściągnąć kurtkę zawsze można jak jest za ciepło... U nas kuleje kultura ludzi. Ostatnio dostałam opr od pasażera że trzymam się poręczy siedziska na którym ów człowiek się usadowił. No zapomniałam że my młodzi już nawet trzymać się nie możemy żeby komuś nie przeszkadzać w pilnowaniu siatki na drugim krześle