Widok

Sprawdzam!

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem zwolennikiem DOBREJ komunikacji miejskiej. Chciałbym również powiedzieć, że z trójmiejskiej komunikacji nie korzystam, bo nie jest dobra. Ona nie jest nawet średnia. Wolę chodzić z buta, lub wziąc taxi/ubera. Raz na pół roku sprawdzam jak to wygląda i testuję. SKM, tramwaj, autobus. Dzisiaj był właśnie ten dzień.

Wniosek mam ten sam co zawsze - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smutne
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z południa na przymorze komunikacją godzina to dobry czas, nie wiem jakim połączeniem jest to możliwe
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie lepiej na Przymorzu zamieszkać

a nie na za.du.piu?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 17

Wrocław

Przetestuj komunikację we Wrocławiu, szybko zmienisz zdanie o tej gdańskiej. Wrocław przyjeżdża do Trójmiasta i nam zazdrości
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dziwne.

Jeździłam po Wrocławiu komunikacją i było o niebo lepiej niż tutaj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co się porównywać do gorszych? Trzeba patrzeć na lepszych i kombinować co zmienić żeby było lepiej, zamiast trwać w marazmie, bo "inni mają gorzej i nam zazdroszczą".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doprawdy? Jeździłam często komunikacją wrocławska i nie zdarzały się tam tak absurdalne sytuacje jak w gdańskiej. Awarie zdarzały się sporadycznie, w gdańskiej komunikacji są codziennie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fanpage

Polecam na facebooku - czy wrocławskie MPK już dziś rąbło? ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zadowony ze zbiorkomu

Jeżdżę z Nowego Portu do Gdyni Śródmieścia bez problemu autobus 148 zawsze, miejsce siedzące przy oknie, w ciepłe. Później kolejka skm najczęściej nowy Impuls cichutko cieplutko, można drzemać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mamy stosunkową dobrą komunikację w stosunku z innymi krajami gdzie autobusy są dużo rzadziej. Nperaz na 30 min i kierowca nie musi się zatrzymywać na przystanku jeżeli stwierdzi że jest przepełniony na dany moment. Do tego brak jakichkolwiek wiat przystankowych czy choćby ławki. Co do smordu. No cóż. To kwestia wychowania ludzi a nie przewoznika. Ściągnąć kurtkę zawsze można jak jest za ciepło... U nas kuleje kultura ludzi. Ostatnio dostałam opr od pasażera że trzymam się poręczy siedziska na którym ów człowiek się usadowił. No zapomniałam że my młodzi już nawet trzymać się nie możemy żeby komuś nie przeszkadzać w pilnowaniu siatki na drugim krześle
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie. A dodajmy do tego fakt, że ciągle jakieś kursy są odwoływane, opóźnienia potrafią powstawać już nawet na pierwszych przystankach i to bez korków. O niedziałających biletomatach nawet nie wspomnę. Gdańska komunikacja to zwykłe dno.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry