Widok
Sprawdzone mocne perfumy
Cześć dziewczyny .Czy macie jakieś sprawdzone perfumy, które wiecie,że bardzo działają na płeć męską? :) Sama zebrałam do tej pory bardzo wiele komplementów za perfumy MIss dior , podobały się jeszcze Jimmy Choo Flash. Jeszcze zastanawiałam się nad wypróbowaniem perfum z feromonami. Czy któraś z Was stosowała? A może lepiej jest postawić na jakieś zwykłe ale ładne perfumy?
Lepiej pachnieć niż nie pachnieć :) Sama oczywiście równiez dostrzegałam,że jak miałam na sobie ładny zapach to zwracałam większą uwage płci przeciwnej. Tak to jest skonstruowane. Perfumy z feromonami mam. Jedne i podobają sie bardzo tak więc mimo iż mi zapach tak średnio się podoba to jednak widzę,ze mężczyźni na jego punkcie wprost szaleją ( zebrałam całą masę komplementów w pracy). Dodam jednak,ze nie były takie tanie . Nie warto jest na pewno kupowac tego typu perfum u niesprawdzonych sprzedawców na allegro bo dostaniesz jakąś tanią wodę. Lepiej jest zamówić w dobrym sklepie.
Sama mam dość pozytywne nastawienie do feromonów. Wielu mężczyzn to totalne nosy i są o wiele bardziej chętni do rozmowy kiedy dziewczyna ładniej pachnie. Sama ostatnio sobie kupiłam Sexual Attraction - jest to taka niewielka buteleczka, noszę ja w torebce i czasami się psiknę jak mam spotkanie z klientem z pracy.
Również słyszałam kiedyś,że mężczyźnie trzeba zapewnić dużo seksu oraz dobre jedzenie i jest najszczęśliwszy.
Zamówiłam sobie właśnie dwie buteleczki. Love & Desire oraz Sexual Attraction. Dwie różne, dla porównania. Jak przyjdą to przetestuję. Akurat wybieram się na weekend do innego miasta. Napiszę Wam czy rzeczywiście zadziałały jak wrócę.
Zamówiłam sobie właśnie dwie buteleczki. Love & Desire oraz Sexual Attraction. Dwie różne, dla porównania. Jak przyjdą to przetestuję. Akurat wybieram się na weekend do innego miasta. Napiszę Wam czy rzeczywiście zadziałały jak wrócę.