Widok

Sprobuj!!!

Cześć!

Natrafiłam niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
Ja tez dopiero sprawdzam ten system i licze ze moze w koncu uda mi sie trafic sposob, na kase! Najtrudniej jest zaczac...
Sprawdz ze mna! Moze sie uda!

Zapisz się, tu jest adres:
http://netprofit.pl/zapis.php?referent=gosicja

Pozdrawiam,
Gosia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile Tobie za to zapłacą???
to mi troche przypomina coś jak Amłej tak organizacja sekciarska, Ty dajesz dane my nimi obracamy ale kto i gdzie i kiedy otrzyma to co sie tam opisało tego nikt nie wie - ludzie lecą na kasę łatwo ich złapać, nikt nie daje zasy za coś co mu sie nie opłaca...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

do góry