Widok

Sprzątać po sobie...

Jak w temacie. Kto strzela niech sprząta...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za 30 tysięcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

94.75.90.* to się popisałes kulturą .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kompleksy ,kompleksy,kompleksy zawsze się ujawnią co ma wielkość domu do dobrego wychowania? Nabrudziłeś? Posprzątaj.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kredyt do masz ty niedorobiony d**ilu. Tak łatwo obrażać ludzi w internecie miernoto. Nie przyszło ci do tego pustego łba że nie wszyscy potrzebują zamku księżniczki aby przedłużyć sobie knuta tak jak ty. Ja wolę wydawać pieniądze na życie a nie na wielki dom. A jak ci się nie podoba to spadaj do lasu i tam sobie postaw cygański zamek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Akurat mój pies wcale sie nie boi przesypia cały ten okres jakby nic sie nie działo. Inaczej pies mojej siostry. A dziecku tłumaczę od kilku dni co to sa fajerwerki. Pokazywałam też w dzień zeby sie nie bało. Ale niestety jak wszyscy zaczęli walić to nawet do okna podejść nie chciał. Był przerażony!!! Wiec tu nie o nastrój rodzica chodzi. Zresztą pies tez byłby wtedy nerwowy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba było pokazać dziecku pięknie rozświetlone niebo. Na pewno by się uspokoiło. Dzieci wyczuwają nastroje rodziców, wiesz o tym? A co do zwierząt trzeba o nie zadbać w tę jedną noc w roku, a nie strzelać focha na cały świat. Też mam psiaka i wykombinowałam. Znalazł kryjówkę i dał rade
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak boli jak dziecko wstaje w nocy i płacze bo boi sie wybuchów a jest za małe zeby zrozumieć ze akurat w tym dniu grupa ludzi postanowiła sobie strzelać w środku nocy. Niestety nie tylko zwierzęta sie boją.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Miastowy 188.146.112.* żal mi ciebie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzelali i co z tego, boli Cię to? Nie trzeba było na to patrzeć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Frajerwerki, kto "bogatemu" zabroni byc frajerem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

małorolny,spokój juz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sylwester jest raz w roku więc będę napierdzielał fajerwerkami ile się da i nikomu nic do tego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo dobrze, opanujcie sie malkontenci. Codziennie nie strzelają.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

prawda , nie tylko szeregów ale i jednorodzinnych też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze, że nie doszło do żadnego nieszczęścia. d**ilizm z tymi fajerwerkami. Niestety to nie tylko problem szeregów - właściciele domków jednorodzinnych też nawalali jak potłuczeni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

ogród ,dach domu zaśmiecony resztkami od petard , :( "dziękujemy" mieszkńcom szeregów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ps fawele to sa te kwadraty bez gustu zielone lub żółte
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale beznadziejnie sie wypowiadacie prosto ☺
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

To niestety prawda, najbardziej waliły zadłużone fawele z południa, tak im dobrze na kredycie w wagonie że nie mogli się powstrzymać przed przepiciem i wystrzeleniem swego socjalu na pokrzepienie innej biedoty umysłowej,eh...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

Patologia 500 plus wydała pieniaàdze dzieci na fajerwery po prostu syf i pòł metra łajna.
Sprzàtnàć już nie potrafili d**ili.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 19

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry