Widok

Sprzątanie autobusów w Gdyni...

Witam! Odnosnie tematu, czy to taki sam bajzel jak w Gdansku? Jak traktują ludzi i ile płacą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wymagania:
Zatrudnimy osoby do sprzątania autobusów-praca nocna od godz. 20.00
opis dodatkowy:

SPOTKANIE KWALIFIKACYJNE
tylko i wyłącznie! GODZ. 20.00 OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU
GDYNIA POGÓRZE DOLNE UL. PLATYNOWA - ZAJEZDNIA PKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
tyle też wiem. Ale dzięki. Pracował tam ktoś z was? Jakie warunki pracy tam są?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedz dzis na 20.00 i sama zobacz najlepiej. na pewno nie ma takiego burdelu jak w Gdansku Wrzeszczu. Watpie czy tu ktos Ci napisze... a tak w ogole to najlepiej wyjechac za granice, bo praca w PL za 1200 zl miesiecznie to ubostwo... Lepiej sie wysilic i ruszyc na zachod, poki zdrowie i mlodosc pozwala :-) Glowa do gory!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pojechałem z kolegą i Pani widać przebiera wybiera... sama nie wie czego chce... tzw. wie tyle, że preferowane raczej panie do tej pracy i wzięła numer, rozmowę ucięła tradycyjnym "oddzwonię" i tyle...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyłączam sie do pytania Pka jak w Gdyni sprzątnie autobusów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie podobnie jak w Gdańsku..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masakra,nie Polecam !!!! Zapier..l straszny.. wyzysk wyzysk wyzysk !!!Godziny pracy też zmieniają się jak chcą,najlepiej by chcieli żeby wszystko zrobić w dwie godz.
no dobra i jak płaca od pojazdu czy na godziny?
Płacą na godzinę,teraz to chyba z 8zł dają i umowa zlecenie.Z tym,że codziennie jest do sprzątnięcia ok 90 wozów w tym większość to przegubowce.Sprząta się na placu,po wodę trzeba zapier...ać z wiadrami przez cały plac (oczywiście ciepłej wody tam nie mają) w zimę masakra.A pani kierowniczka szuka naiwnych mułów pociągowych.
A w ogłoszeniu nie bylo 5 z groszami?
znow dali ogloszenie, kaza dzis byc o 20.00. warto jechac czy kicha bedzie? http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sprzatanie-autobusow-praca-nocna-w-godz-20-00-04-00-ogl8230006.html
No jak masz taki nick to chyba kiszka blada będzie ;D...Nie powinno się w Święto Pracy pracować. Mogli dać w ogłoszeniu od północy do ok. 7 rano.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanowni,

Nie wiem jak Państwo, ale u mnie w firmie pryncypialnie ignorujemy komunistyczne święta i pierwszego maja pracujemy normalnie.
Państwu zalecam to samo, gdyż jest coś niestosownego w przyjmowaniu dnia wolnego, z takiej okazji. Jeśli ktoś nie rozumie istoty tej niestosowności powiem tak: czy gdyby w dniu urodzin Adolfa Hitlera ustanowiono święto, to wypadałoby korzystać z tego święta i jechać sobie na działkę?
Udawanie, że dziś jest "święto robotnicze" i że jest ono obchodzone "na całym świecie", to tylko wymówki. W USA nie jest obchodzone, a słowo "robotnicze" wzięto z Marksa i Engelsa, z określenia "klasa robotnicza", a nie z Biblii, gdzie "żniwo wielkie, lecz robotników mało".
Więc nie oszukujmy samych siebie. Pierwszy maja jest świętem lewicowych zbrodniarzy, przy których Hitler jest nieistotnym drobiazgiem.
Komuniści mordują do dzisiaj - Korea, Kuba, Chiny Ludowe - woięc nie da się też obronić tezy, że "kiedyś to może było komunistyczne, ale tamte czasy minęły". Jeśli ktoś świętuje dzisiaj, to robi to razem z Putinem, Kimirsenem numer 3 i Fidelem Castro.
wc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj, nieźle popaprany jesteś jak Twój ulubieniec w nazwie nicku. Wszędzie widzisz komuchów, 'czerwone pająki' itp. Wydaje mi się, że 'prawdziwy' Cejrowski by na to nie wpadł ;D Nie znasz genezy ustanowienia tego święta, a się wypowiadasz - polecam Wikipedię lub Encyklopedię PWN jeśli jesteś do Wiki uprzedzony. Poza tym nie trzeba tego dnia obchodzić (tj. zapewne wg. Ciebie piać z zachwytu nad eurokołchozem z okazji 10-lecia obecnosci w nim Polski) tylko wystarczy po prostu nie przyjsć do pracy i zostać w domu lub gdzies wyjechać. Za to dzisiaj niektórzy muszą do pracy wrócić (tj. odbębnić te 8-9 h).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Wydaje mi się, że 'prawdziwy' Cejrowski by na to nie wpadł ;D" TO SA SLOWA CEJROWSKIEGO SKOPIOWANE Z JEGO KONTA NA FACEBOOKU. pozdrawiam
A to przepraszam. Widać ktoś opanował jedynie technikę 'kopiuj-wklej' nie używając przy tym organu odpowiedzialnego podobno za myślenie, ale i tak czasem bywa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry