Widok

Sprzątanie domów - proszę o opinie

Proszę o opinie co do sprzątania domów , przymierzam się z zamiarem otworzenia firmy sprzątającej i głównie zając się sprzątaniem domów ,mieszkań. Jak myślicie czy znajdą się osoby chcące skorzystać z takiej usługi ? Dodam , że ceny sprzątań mieszkań zaczynałyby się od 70 zł netto .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie, ze sie znajda. Ja sama korzystam z podobnej, tzn. mycie okien, bo najzwyczajniej w swiecie tego nie znosze. Moge zmywac naczynia, prasowac, odkurzac itp itd ale na sama mysl, ze musze umyc okna choruje :/
Pani, ktora u nas myje okna za sprzatanie mieszkania bierze 100 pln. Samo mycie okien kosztuje nas 60 pln.
Dziękuję za odpowiedź , może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat.
Powodzenia, bo konkurencja chyba spora :)
Ja akurat szukam kogoś kto umyje okna w moim mieszkaniu, 3 balkonowe i 3 zwykłe bo dla mnie to jest tragedia, zwłaszcza te duże balkonowe :/ Jakie są mniej więcej koszty takiej usługi?
~new ,Akurat ta Pani, ktora u mnie myje bierze 15 pln za okno zwykle, 25 pln za balkonowe.
U mnie w firmie będzie 10 zł okno zwykłe, 15 balkonowe
to chyba tanio. ciezko mi powiedziec, jakie ceny maja inni, podalam na przykladzie Pani, ktora u nas myje.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

do góry