Widok

Sprzątanie domów - proszę o opinie

Proszę o opinie co do sprzątania domów , przymierzam się z zamiarem otworzenia firmy sprzątającej i głównie zając się sprzątaniem domów ,mieszkań. Jak myślicie czy znajdą się osoby chcące skorzystać z takiej usługi ? Dodam , że ceny sprzątań mieszkań zaczynałyby się od 70 zł netto .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie, ze sie znajda. Ja sama korzystam z podobnej, tzn. mycie okien, bo najzwyczajniej w swiecie tego nie znosze. Moge zmywac naczynia, prasowac, odkurzac itp itd ale na sama mysl, ze musze umyc okna choruje :/
Pani, ktora u nas myje okna za sprzatanie mieszkania bierze 100 pln. Samo mycie okien kosztuje nas 60 pln.
Dziękuję za odpowiedź , może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat.
Powodzenia, bo konkurencja chyba spora :)
Ja akurat szukam kogoś kto umyje okna w moim mieszkaniu, 3 balkonowe i 3 zwykłe bo dla mnie to jest tragedia, zwłaszcza te duże balkonowe :/ Jakie są mniej więcej koszty takiej usługi?
~new ,Akurat ta Pani, ktora u mnie myje bierze 15 pln za okno zwykle, 25 pln za balkonowe.
U mnie w firmie będzie 10 zł okno zwykłe, 15 balkonowe
to chyba tanio. ciezko mi powiedziec, jakie ceny maja inni, podalam na przykladzie Pani, ktora u nas myje.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

do góry