Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JANEK - ocena nowy temat nie dokładnie,pozostawione plamy, śmieci, praca wykonana niedbale
~JANEK
-

ostatnia odp. 15 minut temu

dodano: 5 września 2025

Agata - ocena nowy temat Super firma sprzątająca
~Agata
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 września 2025

Robson - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, skuteczna, sprawna i szybka usługa prania kanapy,...
~Robson
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 3 września 2025

Ola - ocena Kto nie lubi paneli, a kocha zanurzyć stópki w mięciutkiej i czyściutkiej...
~Ola
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 sierpnia 2025

Hanna - ocena Bardzo profesjonalne I solidne podejscie, dokladne czyszczenie! Jestem bardzo...
~Hanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 16 sierpnia 2025

Agnieszka - ocena Skorzystałam z usług: mycie okien i pranie kanapy. Wszystko szybko i...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 sierpnia 2025

Oliwia Witkowska - ocena Jestem zadowolona z usługi prania tapicerki meblowej. Firma Vitlen- Clean...
~Oliwia Witkowska
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 10 sierpnia 2025

Agnieszka - ocena Korzystalam z generslnego sodzarania i mycia okien. Jeztem bardzo zafowolona,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 sierpnia 2025

Doris - ocena Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Niestety kolejny pięknie wyglądający twór...
~Doris
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 lipca 2025

Iwona - ocena Polecam firmę Clearity, dziewczyny są niesamowite, punktualne, profesjonalne...
~Iwona
-

dodano: 27 lipca 2025

Gosia - ocena Jestem niezwykle zadowolony/a z usług tej firm Ich profesjonalizm, dokładność...
~Gosia
1

dodano: 23 lipca 2025

Iza - ocena Bardzo polecam firmę EcoClean. Czyszczenie sofy i wykładzin sprawnie i w...
~Iza
-

dodano: 22 lipca 2025

Kacper - ocena Tragedia , nie polecam współpracy z tą pania . Jednym słowem porażka
~Kacper
-

dodano: 15 lipca 2025

Aleksy - ocena Z firmą Panidorota podpisałem umowę na sprzątanie mieszkania w Gdańsku i...
~Aleksy
1

dodano: 12 lipca 2025

Aneta Giz - ocena Najgorsza firma sprzątającą z jaką miałam nieprzyjemność się spotkać....
~Aneta Giz
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 marca 2025

JP - ocena Bardzo zła jakość wykonywania usług. Poziom bliski dna ... dotyczy to...
~JP
1

dodano: 11 czerwca 2025

Artur - ocena Niska cena w stosunku do usługi którą wykonała firma super polsecam
~Artur
1

dodano: 24 czerwca 2025

Anna - ocena Omijać szerokim łukiem. Zamówiona usługa sprzątania została praktycznie...
~Anna
-

dodano: 22 czerwca 2025

Daro - ocena Najlepsza firma sprzatajaca Trojmiasto
~Daro
1

dodano: 7 czerwca 2025

Marcin - ocena Firma wywiązuje się z obowiązków. Jak są jakieś uwagi to reagują, a to nie...
~Marcin
-

dodano: 12 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1624

1462

wątków

do góry