Widok

Sprzątanie toalet

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukujemy-osoby-do-sprzatania-ogl6162423.html

Oferta mnie specjalnie nie dziwi choć praca do przyjemnych pewnie nie należy. Natomiast zaskoczyło mnie to że potencjalny pracodawca wymaga CV i listu motywacyjnego.
I co osoba zainteresowana miałaby wpisać w takim liście motywacyjnym?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasami proszą o dołączenie fotografii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Akademii Pomorskiego Centrum Edukacyjnego

Od ponad 20 lat zajmuję się zawodowo czyszczeniem toalet. Do każdej swojej pracy podchodzę bardzo poważnie. Nie ma dla mnie nieczystości których się nie da usunąć. W swoijej pracy używam renomowanych narzędzi czyszczących w postaci szczotki do muszli klozetowej firmy "Jonasz", pędzelka, szpachelki malarskiej XXL oraz własnej reki, którą potrafię zanurzyć aż po łokieć. Poprzednio dostąpił mnie zaszczyt czyszczenia toalet na EURO 2012, także nieczystości hiszpańskie, włoskie nie są mi obce.
Jestem także właścicielem patentu na kształt oraz technologię wykonania Uniwersalnej Ergonomicznej Szczotki Do Czyszczenia Toalet.
Ukończyłem z wyróżnieniem Wyższą Szkołę Szaletową w Kibelkach Małych nad Wisłą.
Proszę o przyjęcie mojej kandydatury
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeszedł Pan do drugiego etapu rekrutacji.
Kolejnym etapem jest test praktyczny. Prosimy do jutra do godziny 7.00 wykonać prace oczyszczania toalety w Urzędzie Miasta Gdynia.
Prosimy dokonać dokumentacji fotograficznej i przesłanie jej na nasz adres e-mail.
Poniżej stan obecny:
http://toilet-guru.com/pictures/worst-dscf2182.jpg
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Urząd Miasta informuje, że praca testowa nie podlega żadnemu wynagrodzeniu. Jest to tzw. darmowy jednodniowy okres próbny, który pozwoli nam określić, czy nadaje się Pan na to stanowisko.
Proszę zabrać ze sobą wszelkie możliwe narzędzia pracy, oraz Pańską Uniwersalną Ergonomiczną Szczotkę Do Czyszczenia Toalet.
Proszę nie zapomnieć, że w dniu dzisiejszym w pracowniczej stołowce na obiad są następujące produkty:

Śledzie w bitej śmietanie z mleczną polewą
Kiszone ogórki w mleku

Jesteśmy niemal codziennie kontrolowani przez Unijną Europejską Komisję ds. Czystości Muszli Klozetowych, więc proszę swoją pracę traktować poważnie i podchodzić do niej sumiennie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale beka ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahahahaha,ale jaja :D ubawiłam się :) jednak wcale bym się nie zdziwiła gdyby właśnie tak wyglądała rekrutacja :) U Nas w pięknej PL Bareizmy-wiecznie żywe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie beka tylko bekaka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słuchajcie, jeśli chodzi o tego pracodawcę to jest to osobny temat, są zgłoszeni do PIP-u, nie wypłacają wynagrodzeń, zastraszają pracowników, kompletnie nie szanują ludzi u nich zatrudnionych, z tego co wiem mieli już sprawy w sądzie pracy, nie rozumiem tylko jak tacy ludzie wciąż egzystują na rynku pracodawców, tak czy inaczej to ogłoszenie jest podsumowaniem Akademii PCE vel Magellanum:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry