Widok

Sprzedam BIAŁĄ GALAXY

Wesele Temat dostępny też na forum:
Sprzedam białą galaxy po 16 czerwca. Rozmiar 38, wzrost 164 plus 8 cm obcas. Ale mozliwość wydłużenia, skrócenia.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaka jest jej cena

ale sliczna!! niestety ja mam juz swoja wybrana i niedlugo zacznie sie szyc... ale twoja jest piekna!

image
image
płacę za nią 2600, więc chciałabym za połowę. Oczywiście welon dodam gratis:) welon będzie taki do tyłka z kamykami svarowskiego:))

image
Bardzo mi się podoba:-)
Mam 174cm...czy da się ją tyle przedłużyć???
Mozna zawsze przymierzyc i zobaczyc. Poniewaz suknia przyszla za dluga i panie mi skracaly, ale nie scinaly nic, z mysla wlasnie o sprzedazy :))

image
Ok!To napisz mi maila, jak już będziesz po ślubie:-) kiedy mogłabym ją przymierzyć.
Pozdrawiam
sheela mogłabyś się przypomnieć jeszcze :) bo obawiam się, ze może mi to wylecieć z głowy :))) Pozdrawiam

image
martatymi masz juz sukienkę w domu??? pisałaś wczesniej na forum,ze masz ostatnia taką przymiarkę w pon. i ją odbierasz ??? i jesteś zadowolona z ostatniego efektu ????

kwiatuszka mam ja juz w domu:)) i jestem zadowolona z ostatniego efektu:)) ale troche musialam sie nawalczyc, bo mi sie nie podobalo wiele rzeczy i dostalam druga , nowa kiecke i teraz jestem zadowolona :))

image
dostałas drugą???? to znaczy przerobili dla Ciebie jakąś inną galaxy tak? wyobraz sobie,ze ja tez chciałam pare poprawek , i jestem ciekawa jaki bedzie efekt końcowy.....az sie boję.......

Dziewczyny a zmiany nanosilyscie przy zamawianiu czy na I przymiarce?
image
dostałam druga, bo z tamtej nie dało rady by przerobic tak jakbym chciała. Tzn ja nie wymyslalam, tylo wg nas( mnie i osob mi towarzyszacych) kiecka byla na mnei za duza i zeby ja zmniejszyc nacudowali i nam sie to nie podobalo, byla to wielka bomba! ale nam nowa, na moj rozmiar, albo sie pomylili, albo nie wiem :( w kazdym razie kosztowalo mnie to kupe nerwow, ale teraz jestem zadowolona!!

image
dziewczyny ja nie chcialam zadncyh zmian, ja chcialam miec dokladnie na wzor galaxy. Niczym sie nie martwicie, tylko jak wam sie cos nie podoba , nie dajcie sobie kitu wciskac. panie sa bardzo mile, ale... to jest wasza kasa! I jak cos sie nie podoba walczyc o to! ja teraz jestem bardzo zadowolona i to jest najwazniejsze.moze czasami cos sie zdaza nie tak, trafilo na mnie:(

image
ważne ze efekt końcowy jest zadawalający:-)))))) ciesze sie i mam nadzieje ,ze i ja bede tak zadowolona:-)

patrzcie to ciekawe nie? w salonie mowia ze musisz zamowic ilestam wczesniej zeby ja uszyli a jednak jak cos zepsuja to potrafia szybciej nowa sukienke zalatwic, oszukuja ze tyle czasu im trzeba :)
image
różyczka zmiany nanosiłysmy na przymiarce....przynajmniej ja :-)))

dziewczyny nie dajcie sobie wciskac kitu, ich obowiazkiem jest uszyc taka jak wy chcecie, i zebyscie czule sie dobrze:)))
Powodzenia!

image
kiedy odbieracie suknie?

image
ja odbieram w przyszłym tygodniu:-))))))

do góry