Widok

Sprzedam Demetrios 850

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania właśnie tą suknię w rozmiarze 38 (amer. 10) na wzrost 164 + 4,5 obcas. Suknia została kupiona w kwietniu tego roku w salonie, a ubrałam ją na ślub w czerwcu. Suknia jest jednoczęściowa, gorset sztywny, wygodny i piękny. Tren podczepiany. Suknia jest w bardzo dobrym stanie i uprana, świeżutka czeka na nową właścicielkę.
Mogę ją polecić w 100% jeśli chodzi o wygodę, jest leciutka, nie trzeba doszywać żadnych ramiączek bo gorset nie spada i nie trzeba go podczas tańców podciągać.
Mam do sprzedania również bolerko które zarzuciłam dopiero nad ranem.
Cena: za sukienkę i bolerko po pół ceny z salonu.
Kontakt na maila. Zachęcam.

Pozdrawiam Pomarańczkę która obiecała wkleić zdjęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha:)))) taki piękny tort i nie jadłaś ??? :))))))))))))))))))
wkleję , pokaże później siostrze tort .. i suknię...
Siostra bierze ślub w przyszłym roku:)
image

image
image
Dorotko. Nie jadam tortu i swojego weselnego nie jadłam też.
POdobno był pyszny tort każdy o innym smaku. Wiem że na górze był z bitą śmietaną i tyle. Smaków ciast oraz tortów nie zamawialiśmy. Ta pani która wszystko piecze robi sama chyba wedle uznania.
Dziękuje :) skoro jesteś zapytam ...jakie miałas smaki tortów ślubnych, albo jakie polecasz ?

image
image
Pomarańczko piękne te zaproszenia. Bardzo mi się podobają. Szkoda że nie widać prawdziwego kolorku. Ale naprawdę są fantastyczne.
Pozdrawiam
up

image
image
ok, dzięki :))) właśnie wysłałam do ciebie meila :))) sorki za "megabajty"

aha ...i kolor nie ten ...bo mam piękny łososiowy .....ale ten aparat jest ... za przeproszeniem.. do dupy :)

image
image
Dorotko, przepraszam ale nie widziałam wcześniej że pisałaś. Ja też miałam problem z butami. Buty kupiłam dopiero po obejściu całego trójmiasta w Nico w Klifie niestety za 300zł. W zasadzie czubki maja poździerane i muszę się wybrać do dobrego szewca. A jak się z nimi nie da nic zrobić to do śmieci. Trudno. Nie chciałam takich drogich butów ale nic nie było dla mnie.
Dziękuję Dori. Myślę tak samo jak Ty. Jestem dobrej myśli że znajdzie się przyszła panna młoda która ją kupi.
Gosiu , gdzie kupowałas butki slubne ?? i za ile ? .... nie mam butów ;(

image
image
Napewno ty tez sprzedasz bo suknia sliczna. Ja swoją sprzedałam za 1/3 ceny salonowej i jestem zadowolona - po co miałaby wisiec w szafie i żółknąc jak ktoś będzie w niej szczęsliwy.........

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
up
up:)

image
image
Suknia kosztuje 2800,- zł w salonie Lisa Ferrera - salon we Wrzeszczu na wysepce.
Gogo, a ile tak suknia kosztuje w salonie i w jakim salonie ja maja?.. Twoja jest jak na mnie za mala, ale bardzo mi sie podoba

image
Dzięki
faktycznie Dori :) miała szczęście :))

no nic , jak coś to będę podbijac dalej watek :))))

image
image
No jak nie sprzedam to trudno.......
Na allegro suknia jest wystawiona również, ale maili nie ma.
Znam kogoś kto sprzedał - Dori sprzedała swoją piękną sukienkę...
Tym się pocieszam...
witaj Gosiu ..... no kurcze szkoda ....a wiesz , że możesz jej nie sprzedać wogóle ...kurka ...bo obserwuje to forum i jeszcze CHYBA żadna dziewczyna nie sprzedała ....... wielka szkoda

a wogóle , piszą meile ? jest ktos zainteresowany ?
może na allegro ..... hmmm

(moje przyjaciółki namawiały mnie żebym wypożyczyła suknię, no i wypozyczyłam)

image
image
Dziękuję Wam dziewczyny.
Piękna ale sprzedać nie mogę. Nawet cena do negocjacji. Szkoda, że nie wystawiłam jej odrazu po ślubie... Może miałaby już nową szczęśliwą właścicielkę...
Pomarańczko pozdrawiam Cię i trzymam kciuki.
piekna suknia a ty w niej

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
do góry