Widok

Sprzedam Demetrios 850

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania właśnie tą suknię w rozmiarze 38 (amer. 10) na wzrost 164 + 4,5 obcas. Suknia została kupiona w kwietniu tego roku w salonie, a ubrałam ją na ślub w czerwcu. Suknia jest jednoczęściowa, gorset sztywny, wygodny i piękny. Tren podczepiany. Suknia jest w bardzo dobrym stanie i uprana, świeżutka czeka na nową właścicielkę.
Mogę ją polecić w 100% jeśli chodzi o wygodę, jest leciutka, nie trzeba doszywać żadnych ramiączek bo gorset nie spada i nie trzeba go podczas tańców podciągać.
Mam do sprzedania również bolerko które zarzuciłam dopiero nad ranem.
Cena: za sukienkę i bolerko po pół ceny z salonu.
Kontakt na maila. Zachęcam.

Pozdrawiam Pomarańczkę która obiecała wkleić zdjęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję Ferrari.

Założyłam nowy wątek bo ten za długi.
ja też podbije, bo bardzo piękna suknia. tym bardziej, że jestem fanką demetriosa. skuście się dziewczyny! ja już swoją mam, także odkupioną od kogoś a ta jest naprawde śliczna:)

image
image
up
ciekawe czy się da podbić

image
image
ej , a nie da rady jej zmnijszyć ..... Jusia , aj bym przymierzyła...może nie jest aż tak za duża ....

image
image
ech no właśnie :-( szkoda!!! ale jeszcze raz powtórze że sukienka cudna!!! i czekam na fotkę z upiętym trenem :-) Pozdrowionka

image
image
Dziękuję bardzo Jusia.
Niestety pewnie ciupkę za duża.
A z trenem podpiętym musze gdzieś znaleźć zdjątko i wkleić.
Pozdrawiam
Gogo śliczna sukienka!!! ale na mnie pewnie za duża :-( ja mam 36. Tak powoli zaczynam się rozglądać za kieckami!!! Ciekawe jak wygląda z podpiętym trenem? pozdrawiam i trzymam kciuki żeby udało Ci się sprzedać to cudeńko!!!

image
image
Dziękuję Rina.
Ale nikt nie chce kupić.
piękna suknia, czemu jak ja kupowałam to nie było żadnych ciekawych w ofercie;(

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
upupup
up

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Trenu nie trzeba obcinać wystarczy podpiąć, jest leciutki, trzyma się na 1 guziku i wogóle nie przeszkadza. Przetańczyłam w podpiętym całą noc.
Suknia nadal do sprzedania i cena do negocjacji.

Dzięki Pomarńczko!!!!!
super suknia! naprawde bardzo ładna, na żywo musi być jeszcze ładniejsza! koronki są świetne! tylko jak dla mnie to za wcześnie na kupowanie sukni. no i trenu nie obetnę przecież :(

A tak w ogóle to moze kupić używaną suknie? hmmm. pomysł niegłupi, trzeba sie zastanowić.

imageimage
image
dla karci

image
image
podbijam
dobra myśl :) dzięki :)))

no własnie gadu gadu - wątek do góry :)))))))))))))

image
image
Ale myślę że tak możesz usadzić tylko dzieci stół po środku. te dłuższe na bokach.
Już nie pamiętam ile mają te krótkie stoły pojedyńcze i je się zestawia i wychodzi wtedy. Zależy czy chcesz by siedziało przy nim 6 osób czy 8.
Czy jakieś mają siedzieć na łączeniu i wtedy wychodzi po 3,5 os na stronę na stół. My mieliśmy ten stół 42 os odrazu pierwszy od wejścia przy ścianie potem na środku 26 osobowy i chyba ten przy końcu 32 osoby no i my pod oknem z rodzicami i świadkami. Tak jakoś wyszło. O suknię nikt ostatnio nie pyta. A my tu gadu gadu i może a nóż ktoś wejdzie na wątek.
a czy wg Ciebie mogłabym zrobić np. tak : 16/16-dorośli, 16/16-młodzież, 10/10-dzieci

?

pyta ktoś o sukienkę ? :)

image
image
do góry