Widok

Sprzedam NOWE lego 480 elementów + wiaderko

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Takie jak w aukcji:
http://allegro.pl/lego-4586940-wiadro-klocki-480-el-wyprzedaz-i1404546427.html

Nigdy nie otwierane, zapieczętowane taśmą.
Zdjęcia dodam wkrótce.
Cena 70PLN

Ewentualny odbiór dopiero na koniec miesiąca jak będę w 3mieście.

Zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image
image
image
image
image
image
ja chętnie bym wzięła ale po 1 lutym:)
Sorki, zapomniałam zmniejszyc zdjec.
image
image
image
image
image
image
Pompka - jeśli jesteś zdecydowana na 100% to nie ma problemu, ja i tak dopiero będę na koniec miesiąca w 3mieście. Daj znac proszę na maila czy Ci je zarezerwowac :)
image
image
te wiaderka są w biedronce po 49,99 dlaczego to jest takie drogie ???sorki tak pytam z ciekawości???
To nie wiedzialam. Zobaczylam cene na allegro i obnizylam. Wiaderko dostal synek na gwiazdke, ale te klocki są dla niego za male.
image
image
ja zapytałam przez ciekawośc może bez sensu bo byś sprzedała i tyle ale ponieważ mój mały totalny fan klocków lego pomyślałam że może te są jakieś inne niż w biedronie---wiesz co coś Ci powiem bo móisz że za mały jest na klocki ---może czasem warto chwilke potrzymać nawet nie wiesz jak to szybko minie a lego to naprawdę super sprawa-mój młody miał niecałe dwa latka kupowaliśmy mu duplo a on ciągle ze tych nie tylko te małę no i w wieku 2 lat zaczal dostawać tradycyjne zestawy lego dzis ma 5 latek uzbieralo się tego ojojojojojojo ale nie ma lepszej zabawy dla niego niz lego
W biedronce dawno nie byłam, więc nie wiem czy to te same czy inne :) Te klocki stoją od gwiazdki. Jaś ma 5 zestawów Duplo, z czego 2 jeszcze nie są rozpakowane, bo tak dużo tego jest, a on póki co nie układa, tylko rozwala budowle, dlatego te chciałam sprzedac. Ale skoro są takiej cenie to je chyba po prostu oddam ;)
image
image
a jak oddasz, to ja chętnie się nimi zaopiekuję :)
bo miałabym z kim budować, a na Martysię mogą poczekać ;)
bo kasy na razie nie mam, z resztą na klocki to nie wiem, czy Mąż by mi aż tyle dał :P
hejka za ile oddasz te klocki?
zrób jak zechcesz ale ja bym trzymała jak nic za parę miesięcy będziesz płacic za taki zestaw kupę kasy jesli nie bedzie promocji a tak juz masz
Dziewczyny, odpisałam Wam na wiadomości. Ja już te klocki oddałam dzisiaj kuzynowi starszemu od mojego synka, także nieaktualne.
image
image

Inne tematy z forum Orunia Górna

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

do góry