Widok

Sprzedam Piękną Suknię Ślubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania1979 napisał(a):

> eh...to troche pozno, jak juz zdarzylas mnie troche poznac, to
> wiesz, ze nie wytrzymam do tego czasu, tylek mi sie spiecze
> predzej!:))
>
>

oj wiem juz zdazylam zauwazyc ze musisz miec tu i teraz hehe

Z Ecco Holiday na 7 dni 3100 za dwie osoby all, kupilismy dzień przed wylotem, ale byliśmy na to przygotowani bo chcieliśmy taki last minute.
hhehhe...to super, spontan na maxa!my tez tak chcemy, z dnia na dzien, chyba najlpeij:)zalezy ile kasy zbierzemy na slubie,,,heheh

my tez tak robimy:) idziemy po weselu - zalezy ile kasy bedziemy mieli i wezmiemy jakies last minute:))))

dokładnie,,,z tymze ja mam juz po 25 sieronia rady w szkole i bede musiala zwolnieni jakies sobie zafundowac:))hehhe...bede chora "po slubie"

No my oczywiście też za kase ze ślubu.
A z ciekawosci pytam- na ile osob robiliscie i ile kasy zebraliscie??Bo jetesm baaaaaaardzo ciekawa, co ciotki ze Stanow i wujkowie z Anglii"zwioza"...jak mowi moja mam, pewnie "kota w worku"...Bo ten, co najwiecej ma, tonajmniej da:) Czyli zamista Majorka, wyjdzie Gdyniolka;PPhahha

hehe dobra jestes Ania.

Mieliśmy ok 85 osób i zebraliśmy ok 15tyś. Byłam bardzo zadowolona i zaskoczona że aż tyle.
To nawet duzo...na tyle osob to naprawde sporo...Obym ja tez na majrce wyladowala...:)))Gratuluje pomyslnych zbiórek:PP

hehe..;) Tearz z uporem maniaka, apeulje o ozdoby--moze akurat ktos bedzie mial:)

moja siora na 105 osob zebrala oprocz prezentow ponad 19 tys. byli w szoku;)

To aż dech w piersiach zatyka...:))---od razu z Majorki na bahama bym sie wybrała:))---rewelacja, ale to tez zalezy jak bogata ma sie rodzine... U mnie narazie zaczyna sie od jeczenia, ze wszytskich nogi bolą, mają reumatyzmi i nagle maja wizyty u lkarza, w sobote o 19!!!hehheh...Kabaret za darmo...!

ja nie moge z Ciebie Ania - fajnie, ze pojawilas sie na forum:)))) potrafisz rosmieszyc hehe.
ja sie boje zebytylko u mnie sie czarna komedia nie zaczela jak zaczne wydzwaniac po ludziach czy sie pojawia...

Nie ma co z góry zakladać, ze będzie u cibie zl..Moze akurat rodzinka sie wywiaze z tego:)--a na ile osos Wy robicie i gdzie jak mozna wiedziec???

lubie cie;)

jesli wszyscy sie pojawia bedzie na 110

dziekuje...jakbyście potrzebowały felietonistki to z góry sie polecam.nadal szukam ozdób, już nawet nie widze literek na klawiaturze,a z uporem się silę by ktoś napisał do mnie...Juz nawet bym dzisiaj wspólnie podwiązek z babkami szukała-akt desperacji:))

Aha, to u nas zaledwie 45 osob, ale juz jest 40,,,do 17 sierpnia, na dzien przed weslem bedzie pewnie jedna babcia, zagorzała zwolenniczka dobrej wódki i szampana,,,no może jeszcze dziadek sie pojawi mojego Micha, bo uważa ze "wesela sa same w sobie fajne"--nowoczesne podejscie do wesel...!a co, w 4 osoby damy rade:))

heheh no pewnie, ze dacie rade. fajne masz podejscie:) a te ozdoby... moze wkoncu ktos sie odezwie hehe. dobra ja zmykam bo dzis do kina idziemy na szklana pulapke 4. milego wieczorku dziewczyny:)
a Tobie Iza zycze szybkiej sprzedazy sukienki!!!!

do góry