Widok

Sprzedam Piękną Suknię Ślubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyslij swoje zdjecia ze slubu:) w tej sukni oczywka... na mail-a ...lulki@wp.pl....wielkie dziesky!

Poproszę o zdjęcia na maila dorcia_1983@op.pl
Popularna ta suknia w tym roku.
Ok już wysyłam.
Już poszły.
Izulka tez poprosze o fotki: delina@o2.pl

aa i jesli chcesz wkleje tu na forum.

Już wysyłam.
POSZŁY
image
Shot at 2007-07-06

a juz masz chetna na t sukienke?

Cały czas to cudeńko czeka na nową właścicielkę.
A to rozmiar 38???nigdzie nie zaciagnieta ani zniszczona?? A jakie bolerko do tego mialas i jakie buciki ?Jaki numer?? Za ile ostatecznie ta sukni aby zostala przez Ciebie sprzedana??/I gdzie mozna ja przymierzyc?

pzepiekna ta suknia.
A mozesz wkleic foto z bukietem i bizuteria??
Dziewczyny na forum, które wybrały tą suknię zastanaiają sie jakie kwiaty wybrać więc napewno byłyby happy gdyby zobaczyły ciebie w całej okazałosci.

Wszystkie informacje prześlę Ci na maila. Sukienka jest jak nowa, nigdzie nie zniszczona. Rozmiar 38. Ja mam 163cm a obcas miałam 6cm. Butki miałam podobne do tych z allegro http://allegro.pl/item211135699_piekne_i_wygodnie_buty_kotyl_rozmiar_38_ecru.html Tylko moje miały grubszy troszke obcas i nie mają dziurek u góry, ale są bardzo wygodne rozmiar 38 też mogę dodać do sukni. Przymierzyć można w Pruszczu Gd.
ok, czekam z niecierpliwocia;)

Dori prześlę Ci mailem a ty wklej zdjęcie bo ja nie umiem. Narazie mam tylko takie bo profesjonalnych od fotografa jeszcze nie odebrałam.
A kto robil Wam sesje?? I jak w ogole ona przebiegala??

A mam pytanie kolejne----:)---coz twoja bizuteria, czy masz ja jeszcze?? Oczywiscie do sprzedania:)

do góry