Widok
Sprzedam Wyjątkową Suknie ślubna
Sprzedam suknie zakupioną w salonie EMMI MARIAGE w Warszawie,specjalnie szytą na miare w Radomiu.Suknia w całości plisowana na halce z jednym kołem.Kolor ecri ale bardzo wpadający w biały.roz.34/36 na 170cm wzrostu do butów na 5 cm obcasie.
Bardzo polecam ponieważ suknią wszyscy goście byli zachwyceni.Jest inna niz często spotykane.Prosta,ale ma to COŚ.kupiłam ją za 2900zł. a chce sprzedać za 1800zł.Z welonem. moje gg to 9521500 nr.tel.503449951. mail. karol-kasel@wp.pl
Bardzo polecam ponieważ suknią wszyscy goście byli zachwyceni.Jest inna niz często spotykane.Prosta,ale ma to COŚ.kupiłam ją za 2900zł. a chce sprzedać za 1800zł.Z welonem. moje gg to 9521500 nr.tel.503449951. mail. karol-kasel@wp.pl
b. ładna suknia, b. ładnie w neij wygladałaś
tylko chyba u ciebie plisy były trochę szersze niż na foto kat. nie, chyba ze na foto kat. była szersza spódnica i plisy się inaczej układały...??
tylko chyba u ciebie plisy były trochę szersze niż na foto kat. nie, chyba ze na foto kat. była szersza spódnica i plisy się inaczej układały...??
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com